SJÄTTE TUNNAN

In Caféer, barer och restauranger

Upplev en resa bak i tiden. Medeltidskrogen Sjätte Tunnan erbjuder ett utbud av tidsenlig mat och mjöd i deras medeltida valv.

Sjätte Tunnan, mitt i Gamla Stan, kan man och hund gå på en magisk tidsresa i en unik medeltidsmiljö. Här kan man äta som den rika adeln gjorde var dag, eller som bönder till fest.

Maten på Sjätte Tunnan är inspirerad av autentiska medeltida recept och råvaror, inspirerade av Le Menagerie de Paris 1393, Le Viandier 1386, Forme of cury 1400 och Fait du cuisine 1420. I bardelen kan man dricka Sjätte Tunnans egenbrygda mölska, avnjuta ett gediget ölutbud, goda viner och olika mjöd varianter.

Ibland bjuds musik på denna krog, där alla är välkomna att sjunga shanties eller något annat. Om du vill bli underhållen kan man se deras eldshow som är på plats då och då. Alla besök till Sjätte Tunnan är en fantastiskt upplevelse.

Köksmästarns tillsammans med sin hund Shirley, välkomnar de hundar inne på krogen.

Parkera din mula utanför Stora Nygatan 43, Gamla Stan.

*Alla bilder från Sjätte Tunnan

You may also read!

HUNDSTALLETS JULMARKNAD

Hundstallet välkomna er den 4:e december 2021 då de anordnar deras Julmarknad på Hundstallet i Åkeshov. Kom och fika, köp

Read More...

BUDDY’S DOG CHRISTMAS MARKET

Fira in julen på Buddy's Dog Christmas Market - en julmarknad precis vid Djurgårdsbron i Stockholm. Hitta årets djurklappar till

Read More...

THE PET SHOW

22 Okt 2021 - 13 Feb 2022 sker The Pet Show på Fotografiska, en stor grupputställning om människans bästa

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu