SKOGSBO GÅRD

In Caféer, barer och restauranger
Skogsbo Gård

Kan det här caféet vara Stockholms bäst bevarade hemlighet? Skogsbo Gård är en stor och vacker herrgård som kan hyras för fest eller evenemang, men vad många inte vet är att Skogsbo Gårds har ett hemtrevligt café där man kan mysa sju dagar i veckan. Information om caféet finns inte på nätet, så här ska vi berätta om det här fantastiska hundvänliga fiket!

På Skogsbo Gård caféet kan man vila sig i en hängmatta, strandstol, eller sitta vid ett bord och äta en kaka och andra godbitar med te eller kafe. SkogsboGård ligger vid Mälaren ganska nära Solviksbadet och båtarna som åker förbi som bidrar till lugnet. Låneböcker finns i caféet också så man kan slappna av med en bok medan man njuter av den vackra naturen vid Ålstensskog.

Det här paridset är en riktig oas för båda två- och fyrbenta. Inte bara är hundar välkomna både inom- och utomhus på Skogsbo Gård, hundar kan också vara lösa i den omgivande skogen (på östra sidan Ålstensskogen fram till skogsbrynet vid ängen söder om Ålstensgatan).

Skogsbo Gård caféet ligger på Ålstens Skogsväg 14 i Bromma ungefär 10 minuter från stan med bil och lätt att hitta till med lokaltraffik.

Se var Skogsbo Gård Café ligger på våra interaktiva karta.

You may also read!

Eukanuba Hundpromenad

HUNDPROMENAD MOT CANCER

  Visste du att 30 minuters fysisk aktivitet de flesta dagar i livet kan minska risken att drabbas av cancer?

Read More...

WHIPPET LAB

Whippet real good... Whippet Lab and social justice club är en urban-stilad bar, restaurang och cocktailsalong som har en meny utformad

Read More...

H&M Hundkläder

Billiga hundkläder av H&M När det är viktigt att vara varm men fortfarande cool, fast det svider i plånboken, då

Read More...

6 commentsOn SKOGSBO GÅRD

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Why ask?

Mobile Sliding Menu