STENA LINE

In Resa
Stena Line

Vill du åka bort med hunden på en semester? Med Stena Line är man välkommen att åka tillsammans med sin hund (och katt eller annat smådjur).

Stena Line reser till Danmark, Tyskland, Polen, Holland, Lettland och andra destinationer runt Europa. Man får ta med djur på Stena Spirit eller Stena Vision som har hytter speciellt avsedda för passagerare med djur samt rastningsplatser. Här finns insides 2-bäddshytter med dusch och toalett speciellt avsedda för passagerare med djur. Kom bara ihåg att en hytt kan nyttjas av högst två personer och tre djur.

Man måste ange redan vid bokning att man ska ha djur med sig. Var vänlig glöm inte det, eftersom Stena Line påstår att de inte kan släppa ombord djuret om det inte är bokat och man kan bli åtalad för smuggling! Därför är det viktigt att boka plats för sin fyrbenta vän på färjan.

För att hundar ska kunna följa med på resan måste man ta med sig koppel och munkorg. Hunden ska hållas kopplad och bära munkorg under hela resan när den vistas bland andra passagerare. Hundar får inte vistas i publika utrymmen.

Djurägaren är skyldig att ha djurpass och uppfylla andra krav gällande in- och utförsel av djur – För information om vilka krav ditt djur måste uppfylla, kontakta vederbörande myndigheter. För mer information om att resa med Stena Line, kolla på deras webbsida eller kontakt dem direkt via mail eller telefon.

Tack till mina vänner (Kasia & Arndt!) för fotona, och till Mohi för att du var en sådan gullig hundmodel!

You may also read!

WIRSTRÖMS PUB

Gå på pubquiz med din hund! Om du skulle vilja gå på pubquiz, ta en öl, eller titta på fotboll

Read More...

JULBORD MED HUNDEN

Äta julbord med hund! Jul är tiden att spendera kvalitetstid med familjen, och tack vare några fantastiska restauranger kan alla

Read More...

JULMARKNAD MED HUNDCAFÉ

Hundcafé på Ålstensgatans Julmarknad På 1:a advent, den andra december kl 12-16 är alla välkomna till hundcafét på Ålstensgatans julmarknad i

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Why ask?

Mobile Sliding Menu