STOCKHOLM HUNDMÄSSA 2018

In Evenemang

Sveriges största hundevenemang!

Stockholm Hundmässa är Sveriges största hundevenemang med tusentals hundar som deltar på tävlingar och uppvisningar av olika slag. I år arrangeras bland annat svensk vinnarutställning, SM i såväl junior handling som freestyle och heelwork to music. Stockholm Hundmässa är också Nordens största tillbehörsmässa för hundrelaterade produkter.

Det här händer på mässan 2018

På Stockholm Hundmässa finns mycket att uppleva för hela familjen. Kom och se några av världens vackraste och duktigaste hundar tävla, lär dig mer om olika hundraser, hälsa på fina hundar och köp ett nytt halsband till din favorithund!

Lär dig mer om din favoritras

På Stockholm Hundmässa finns omkring 150 rasklubbar på plats, både lördag och söndag, för att visa upp och svara på frågor om “sin” hundras. Det är ett perfekt tillfälle att ta reda på mer om du planerar att köpa hund eller att låta barnen bekanta sig med lugna, fina hundar. Missa inte heller rasparaden i finalringen både lördag och söndag – mässans härligaste tåg!

Hundutställning

Som vanligt kommer en av Europas största hundutställningar att arrangeras på Stockholm Hundmässa. På årets utställning tävlar hundarna om titlarna Svensk Vinnare 2018, Svensk Juniorvinnare 2018 och Svensk Veteranvinnare 2018. Utställningen är kvalificerande för Crufts 2019.

Tävlingar och andra aktiviteter

I samband med hundutställningen arrangeras kan du också se ekipage av den absoluta eliten tävla i olika hundsporter som freestyle, rallylydnad och junior handling.

Shoppa till dig och hunden

På Stockholm Hundmässa finns inte bara mängder av hundar utan dessutom halsband, hundfoder, bäddar, spårlinor, leksaker och annat att shoppa till hunden. Många av utställarna har mässpriser och du har stor chans att göra riktiga fynd. Ett stort antal företag och organisationer som arbetar med hundar på olika sätt är också på plats med egen monter.

 

You may also read!

Ralph Lauren kläder för hundar

Dress for success! I alla fall din hund... Vintern kommer och våra hundar kan känna sig frusna. Om du vill

Read More...

HOTELL ESPLANADE

Söker ni hotell med bästa adress i Stockholm som dessutom välkomnar lurviga fyrbenta gäster? Med detta förslag så kommer

Read More...

HUNDBAD I STOCKHOLM

Letar du efter den bästa platsen i Stockholm att simma med din hund? På var interaktiva hundbadskarta kan man hitta hundbadplatser runt

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu