STORA HUNDPARKER

In Hundparker

Undrar du vilka hundparker som lämpar sig bäst för att praktisera social distansering i dessa Corona tider?

Runt Stockholm finns det många parker för hundar, både stora som små. Nu kan vi rekommendera två parker som gör det lätt för husse och matte att hålla en bra distans mellan varandra. Både är jättestora och har mycket plats att leka och promenera.

Rosersbergs hundpark

Rosersbergshundpark, som ligger precis framför Rosersbergsslott, är ett enormt fält som garanti skulle få din hund att le.

Parken var tidigare ett fält som var hem till en flock highland kor, så man kan tänka sig hur stort det är. Nuförtiden har fältet förvandlats till en oas för mindre fyrbenta djur – våra hundar. Här finns det en jättestor yta att promenera, hoppa, springa och leka. Mitt i finns en lite kulle med träd som hundarna kan utforska.

Rosersbergs slott ligger på Slottsvägen 203 i Rosersberg. Vi ses (på en distans) där!

Drottningholm hundö

I de kungliga trädgårdarna vid Drottningholmsslott finns en hel ö där hundar får springa löst. Hundparken består av två dammar med kanaler, vackra broar, stora gräsmattor samt träd i alléer och dungar.

Hundparken är en del av den kungliga slottsparken och därför finns det många vackra gamla träd och statyer som omger området. I hela parken slingrar sig promenadvägar.

Drottningholms hundö är på ön som heter Ormholmen, som man kan hitta bakom slottet, 178 02 Drottningholm.

Drottningholm hundpark

You may also read!

HUNDBAD I STOCKHOLM

Letar du efter den bästa platsen i Stockholm att simma med din hund? På var interaktiva hundbadskarta kan man hitta hundbadplatser runt

Read More...

BLOOD CONE GLASSBAR

Hundglass serveras med ett leende som får svansar att vifta! Letar du efter en cool glassbar där du och

Read More...

DIGITAL HUNDPROMENAD 2020

Den 13-14 juni anordnas Agrias hundpromenad till förmån för hemlösa hundar på Hundstallet. I år är det femårsjubileum och

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu