SUDSY MUTT PET BALM

In Produkter
hund balsam

Våra fyrfota vänner går nu in i en tuff vinterperiod då tassarna lätt blir torra och irriterade. För att håll din hunds tassar i god vård kan du använda Sudsy Mutt Pet Balm från Just Africa.

Sudsy Mutt Pet Balm är helt ekologiska och fair trade. Denna salva till din hund innehåller både sheasmör, tea tree och eukalyptus. Tea tree och eukalyptus har naturliga antibakteriella egenskaper och motverkar svampinfektioner. Tillsammans med det mjukgörande och sköna sheasmöret hjälper slick-säkra salvan att hålla din hunds tassar fina och mjuka.

Sudsy Mutt produkterna (salva och schampo) tillverkas av ett kooperativ av kvinnliga företagare i Ghana, Global Mamas. Produkterna kan köpas i Just Africa butiken på Södermalm i Stockholm (Södermalmstorg 4) eller via deras webbshop.

hund balsam

Tack till Lotta Spykman, Lotta Gillving och lilla hunden Bosse för tipset om Sudsy Mutt!

You may also read!

HUNDBAD I STOCKHOLM

Letar du efter den bästa platsen i Stockholm att simma med din hund? På var interaktiva hundbadskarta kan man hitta hundbadplatser runt

Read More...

BLOOD CONE GLASSBAR

Hundglass serveras med ett leende som får svansar att vifta! Letar du efter en cool glassbar där du och

Read More...

DIGITAL HUNDPROMENAD 2020

Den 13-14 juni anordnas Agrias hundpromenad till förmån för hemlösa hundar på Hundstallet. I år är det femårsjubileum och

Read More...

2 commentsOn SUDSY MUTT PET BALM

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu