SUND I MUND MÅNAD 2014

In Evenemang

Få en gratis tandkontroll för din hund under hela maj 2014!

Den fantastiska kampanjen Sund i Mun Månad sker nu fjärde året i rad på initiativ från Pedigree. Det innebär att hundägare kan ta sin hund för en kostnadsfri tandkontroll i maj månad. Målet är att få så många hundägare som möjligt att utnyttja denna möjlighet i maj månad.

Det är inte alltid enkelt att se tecknen på tandköttssjukdom, men det underlättar om du kontrollerar din hunds tänder regelbundet. 8 av 10 hundar över tre år drabbas av tandköttssjukdomar, dock är det ofta svårt att upptäcka tandproblem hos sin hund, då hundar ofta är duktig på att dölja när de har ont. Men hundars munhälsa är viktig att ta hand om eftersom tandsjukdomar kan leda till allvarliga hälsoproblem.

Hela maj är det Sund i Mun Månad där många veterinär erbjuder gratis tandkontroll! Du kan prata med din veterinär som visar dig vad du bör vara uppmärksam på och hur viktigt det är att ta hand om sin hunds tänder. För att undvika allvarliga tandsjukdomar hos sin hund är förebyggande åtgärder det absolut bästa – såsom tandborstning.

Pedigrees Sund i Mun webbsida kan man söka vilka veterinärkliniker som är anslutna till kampanjen i Stockholmsområdet (och även andra orter) genom att söka på respektive postadress.

sundimunmanad-2014

You may also read!

KALMARSAND HUNDBAD

Det finns en särskilt anvisad plats i Kalmarsand där det är tillåtet för hundar att bada. Hundbadet ligger till

Read More...

KAPTENSSTUGAN

Kaptensstugan är ett underbart café vid Kyrkviken på Lidingö inredd i din gamla mormors anda med hembakat, gott kaffe,

Read More...

BOULEBAR

Slappna av, le och glöm vardagslunken för några timmar och spela boulespel med vänner. Boulebar bjuder inte bara på

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu