TAVERNA BRILLO

In Caféer, barer och restauranger

Taverna Brillo i Östermalm är ett italienskt brasserie i svensk tappning. Den stora matsalen omges av barer som erbjuder pizza, glass och blommor.

Utbudet på Taverna Brillo är lika generöst som öppettiderna, från lunch till sen kväll. Menyn på restaurangen vid Stureplan 6 har sina rötter i den italienska kokkonsten men fått en svensk tolkning. I den stora matsalen kan man hitta en omfattande meny fullt med smakliga italienska rätter, som pizza, pasta, risotto, och sallad. Ett som rekommenderas är vedeldad löjrom pizza, men vara förberedd att notan kan brinna ett hål i plånboken.

Via entrén på Humlegårdsgatan 19 kommer du direkt till Tavernina. På Tavernina hittar man olika typer av färdiglagad mat; t ex pizza och sallader som lätt kan tas med. Tavernina och marknaden omvandlas kvällstid till barhäng och hela korridoren i marknaden fylls av vimlande gäster.

Vid entrén på Sturegatan ligger en liten bar som erbjuder kaffe, aperitivo och inte minst fantastiska glass, gjord på naturliga råvaror. Här kan man ta en mysig fika vid espressobaren eller köp snittblommor att ta hem.

Taverna Brillo erbjuder alla fyrbenta vänner en svalkande skål med vatten.

You may also read!

FLYGA PRIVAT JET MED HUNDEN

Nu kan du boka din semester resa och ta med dig hunden i eget privatflyg. Så här semestrar

Read More...

KOM I FORM MED HUNDEN

Letar du efter inspiration för att komma i form och vill ha med hunden på resan? Här har vi

Read More...

DENJO DOGS X DOG BAKERY POP-UP PÅ NK STOCKHOLM

Nu öppnar Denjo Dogs och Dog Bakery Stockholm Pop Up-butik på NK Stockholm. I butiken finns utvalda och exklusiva

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu