TEA & GARDEN STOCKHOLM

In Caféer, barer och restauranger
Tea & Garden

Afternoon tea för te- och hundälskare! På Tea & Garden i Stockholm kan man fika i ett te-hus i typsikt brittisk stil som passar för självaste drottningen av England… och hennes corgies! Och din hund är välkommen in också!

Tea & Garden påstår att afternoon tea inte enbart handlar om att äta godsaker utan även att skämma bort sig själv en stund. Och skämmer bort sina kunder gör de väldigt bra. Inredningen och menyn hämtar inspiration från Storbritannien och måltiden kan avnjutas med vackert porslin, god mat och trevlig service.

Menyn består av ett tiotal olika sorters ekologiskt och rättvisemärkt te, nybryggt kaffe serverat i presso-bryggare, och olika godbitar. Det inkluderar hembakade scones och tillbehör som hemlagad lemoncurd, clotted cream samt två olika sorts sylt, trekantiga smörgåsar med härliga fyllningar, tårtbit, färsk frukt och sorbet.

Tea & Garden erbjuder också försäljning av porslin, kökstillbehör och inredning i engelsk stil. Butikens showroom och uteservering presenterar även balkong- och trädgårdsmöbler, som antingen kan köpas i butiken eller beställas för hemleverans.

Nar jag först gick dit blev min hund behandlad som en hedersgäst. Hon blev välkomnad vid entrén och fick en liten hundgodis. Kräsen som hon är så åt hon det inte, så hon fick några olika sorters godis. Vi satte oss i det praktfulla cafét och hunden fick en filt att ligga på. Hela tiden kom personalen ihåg min hunds namn och vi människor kände oss som VIP-gäster. Det här caféet är definitivt en ny favorit!

Tea & Gardens café och butik ligger på Dalagatan 36 i Vasastan och jag kan verkligen varmt rekommendera det.

Tack snälla till Marie M for tipset om Tea & Garden!

You may also read!

ZUM FRANZISKANER

Kan man lära en gammal hund nya tricks? Zum Franziskaner är en av världens äldsta restauranger och Bierhalle. Med anor

Read More...
Eukanuba Hundpromenad

HUNDPROMENAD MOT CANCER

Tillsammans mot cancer Visste du att 30 minuters fysisk aktivitet de flesta dagar i livet kan minska risken att drabbas

Read More...

WHIPPET LAB

Whippet real good... Whippet Lab and social justice club är en urban-stilad bar, restaurang och cocktailsalong som har en meny utformad

Read More...

4 commentsOn TEA & GARDEN STOCKHOLM

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Why ask?

Mobile Sliding Menu