VEM VILL HA SUMPEN?

In Produkter

Hundstallet har en ny barnbok “Vem vill ha Sumpen?” som handlar om en hund som hamnar på Hundstallet här i Stockholm! Inspirationen har författaren Gun Jacobson hämtat från verkliga hundstallshundar, vars öden ligger till grund för berättelsen.

Huvudkaraktär i boken är hunden Sumpen, som bor med en äldre dam som heter Britt. De har ett bra liv ihop, men när Britt blir dålig och åker in på sjukhus blir Sumpen kvar hemma. Till slut hamnar han på Hundstallet. Där träffar han både människor och hundar och blir även insatt i andra hundars öden. Den första hunden han träffar är rottweilern Freja, som precis som de andra hundarna i boken bygger på verkliga hundar som passerat genom dörrarna i Åkeshov.
 I slutet av boken får man se de verkliga hundarna på bild. (sammanfattning från hundstallet.se)

Det går att köpa boken på Hundstallets ebutik på webbsidan eller genom att betala 200kr (175 för boken + 25 i frakt) till Hundstallets Plusgiro 90 05 57-0 och få boken hemskickad (märk betalningen med antal böcker och “Sumpen”). Överskottet från försäljningen kommer att gå till Hundstallets verksamhet.

sumpen
foton från hundstallet.se

You may also read!

HYR KAJAK OCH TA MED HUNDEN

Åk kajak med hunden. Upplev naturen från vattnet på sommaren! Hyr kajak, kanadensare eller stand-up paddling från Kajakboden! Kajakboden inser att

Read More...

HUNDBAD I STOCKHOLM

Letar du efter den bästa platsen i Stockholm att simma med din hund? På var interaktiva hundbadskarta kan man hitta hundbadplatser runt

Read More...

AGRIAS HUNDPROMENAD FÖR HEMLÖSA HUNDAR

Promenera för hemlösa hundar! Den 25:e maj bjuder Agria in till en gemensam promenad till förmån för hundar som har

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu