VILLA GODTHEM

In Caféer, barer och restauranger

Ta en promenad runt Djurgården, sedan avnjut god mat, dryck eller en traditionell Afternoon Tea. 

Villa Godthem är en vacker byggnad från 1800-talet, som förr var operasångare Carl Johan Uddmans privata bostad. Nuförtiden är Villa Godthem en oas för de som vill njuta av god mat och dryck i en fin miljö.

Villa Godthem är perfekt placerad för att kombinera en härlig promenad runt Kungliga Djurgården för att sedan avsluta med fika på Rosendalsvägen 9 (mitt emot Wärdshuset Ulla Winbladh). På en fin dag kan man njuta i den stora trädgården som har mängder av prunkande växter och blommor – och inte minst hundskålar med vatten för fybenta gäster. Under kallare väder kan man mysa inne i restaurangen, där hundar också är välkomna. 

I baren finns ett urval av viner, cocktails, öl, alkoholfria alternativ och för den som är hungrig finns både mindre barsnacks och en hel meny. Här hittar du allt från planstek (som ursprungligen kommer från Villa Godthem) till rätter som råraka, sillbricka och Wallenbergare.

Onsdag – söndag serverar Villa Gotthem klassiksta Afternoon Tea med teblandningar, smörgåsar, sötsaker och kanske ett glas champagne. 

Bilder från villagodthem.se

You may also read!

TAVERNA BRILLO

Taverna Brillo i Östermalm är ett italienskt brasserie i svensk tappning. Den stora matsalen omges av barer som erbjuder

Read More...

HAPPY DOG

Boka redan nu! Hotellrummen för Happy Dog 2022 är nu tillgängliga. Ta med dig hunden eller katten till Clarion Hotel

Read More...

FLYGA PRIVAT JET MED HUNDEN

Nu kan du boka din semester resa och ta med dig hunden i eget privatflyg. Så här semestrar

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu