WALK FOR THE STRAYS 2013

In Evenemang
Walk for the strays 2013

Det är det tiden på året igen när Dog Rescue ordnar Walk for the strays över hela landet för att samla in pengar till för djuren i Europa, men även för våra egna. Med denna promenad enas människor samt att man skänker en tanke till djur som ingen äger och är dumpade på gatan i våra Europeiska länder. Samtidigt som man tar ställning för djuren så hjälper man med den symboliska summan 20 kr den mobila kliniken att ta sig runt i ett områden med flera hundra tusen djur.

Alla kan gå med på promenaden som ordnas runt hela Sverige den 18 augusti från kl 11:45. Man bara ger 20 kr till den ansvariga sen kan man njuta av en promenad tillsammans med andra hundägare!

För att lära dig mer, gå med en promenad eller ordna din egen, kolla på Dog Rescues webbsida eller titta in på deras Facebook sida.

Walk for the strays 2013

You may also read!

HUNDBAD I STOCKHOLM

Letar du efter den bästa platsen i Stockholm att simma med din hund? På var interaktiva hundbadskarta kan man hitta hundbadplatser runt

Read More...

BLOOD CONE GLASSBAR

Hundglass serveras med ett leende som får svansar att vifta! Letar du efter en cool glassbar där du och

Read More...

DIGITAL HUNDPROMENAD 2020

Den 13-14 juni anordnas Agrias hundpromenad till förmån för hemlösa hundar på Hundstallet. I år är det femårsjubileum och

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu