WALK FOR THE STRAYS 2014 (17 AUGUSTI)

In Evenemang

Även detta år ordnar DogRescue “walk for the strays” evenemanget igen! Alla är välkomna att promenera för en ynka 20kr för att samla in pengar till gatuhundarna och de ägda hundarna i området runt staden Giurgiu, södra Rumänien.

I januari 2015 börjar en ny lag att gälla i Rumänien som kräver vaccinering, chipmärkning och registrering av alla hundar. För många blir denna kostnad för stor och pengarna från “walk for the strays” ska bidra till att hjälpa hundägarna.

Hur genomförs “Walk For The strays”?

  1. Samla ihop en promenadgrupp  i ditt område (minst 1 person eller jättemånga – det spelar ingen roll!) och informera DogRescue via mejl på wfts2014@dogrescue.se.
  2. Kl 11.45 den 17 augusti träffas man på den plats som du bestämt är lämplig, ca 2 km promenad, och som du anger på din ortssida. Alla ger den symboliska summan 20 kr till ansvarig/dig.
  3. Man promenerar till ortsskylten eller gör en egen stor skylt som syns bra på foto och fotograferar gärna alla deltagare tillsammans med skylten – och kanske avslutar man med en fika vid målet.
  4. Efter promenaden skickar en bild till wfts2014@dogrescue.se och sätter in pengarna på 614-9066 och märker inbetalningen “wfts och ortens namn”

För mer information kika in på DogRescues websidda eller kolla på Facebook evenemanget.

Filmer från tidigare år finns här:

You may also read!

HALLOWEEN HUNDPROMENAD 2022

Petit Halloween 2022 är årets läskigaste hundpromenad. I år är Petit Halloween både en digital och fysisk promenad. Var

Read More...

KALMARSAND HUNDBAD

Det finns en särskilt anvisad plats i Kalmarsand där det är tillåtet för hundar att bada. Hundbadet ligger till

Read More...

KAPTENSSTUGAN

Kaptensstugan är ett underbart café vid Kyrkviken på Lidingö inredd i din gamla mormors anda med hembakat, gott kaffe,

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu