WIRA SPELEN

In Evenemang

Wira spelen är en utomhusteater som berättar om Wira bruks och smedernas fantastiska historia från 1750-talet. Under den här tiden var Wira bruk en av landets viktigaste klingssmedjor och hade kungliga privilegier som skattelättnader och periodvis ensamrätten på leveranser på värjor, sablar och bajonetter till den svenska armen.

Wira spelen är en föreställning för hela familjen (även för de som är i behov av teckenspråkstolkning) och hundar får följa med! Föreställningen innehåller allt ifrån svensk historia, kärlek, dramatik, komedi, spänning och levande djur. Ensemblen består av ca. 100 amatör skådespelare (i alla åldrar) och ca.10 professionella skådespelare, musiker, kör samt hästar och getter.

I år spelas Wira spelen för 30:e året i rad, och förställningen visas i bara en vecka och har redan börjat. Vara snabb och köp biljetter till denna fantastiska föreställning som ska framföras imorgon tills fredag (1-4 juli) kl 19:00 och lördag-söndag (5-6 juli) kl 18:00. Teatern ligger i Wira Bruk nära Roslagskulla kyrka. Tänk på att om du tänker ta med hunden att det finns springande hästar, musik och dans på scenen.

You may also read!

Ralph Lauren kläder för hundar

Dress for success! I alla fall din hund... Vintern kommer och våra hundar kan känna sig frusna. Om du vill

Read More...

HOTELL ESPLANADE

Söker ni hotell med bästa adress i Stockholm som dessutom välkomnar lurviga fyrbenta gäster? Med detta förslag så kommer

Read More...

HUNDBAD I STOCKHOLM

Letar du efter den bästa platsen i Stockholm att simma med din hund? På var interaktiva hundbadskarta kan man hitta hundbadplatser runt

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu