ALLA HJÄRTANS DAG LUNCHPROMENAD

In Evenemang

Hundar Utan Hem anordnar en lunchpromenad på Alla hjärtans dag den 14 februari 2024 för att sprida medvetenhet och samla in pengar till föreningens arbete med att rädda utsatta och avlivningshotade hundar på Irland och i Polen. Organisationen uppmanar företag och privatpersoner att samla kollegor, vänner eller familjen och delta i denna viktiga händelse.

Varje år dör hundratals hundar på irländska dog pounds bara för att ingen vill ha dem. Upphittade hundar hålls i fem dagar på kommunala hundstall, sk dog pounds, innan de riskerar att avlivas på grund av platsbrist. Löst reglerad avel och brist på både djurskyddslagar och på resurser att se till att de lagar som finns följs, gör att Irland nu befinner sig i en fullskalig kris där tusentals hundar varje år överges, far illa och får sätta livet till.

Hundar Utan Hem var i december inbjudna, som enda utländsk organisation, till det irländska parlamentet för att tala om svensk djurskyddslagstiftning och vad Irland kan lära av Sverige.

Hundar Utan Hem samarbetar med ett tjugotal lokala organisationer och räddar över tusen hundar varje år och ger dem en andra chans och nya kärleksfulla hem i Sverige. Vi jobbar proaktivt för att förbättra hundarnas situation och förser hemlösa och utsatta hundar med välbehövlig, men kostsam, veterinärvård. För detta behövs pengar, säger Anna Beijer, verksamhetschef för Hundar Utan Hem.

Genom att delta i denna lunchpromenad kan du hjälpa Hundar Utan Hem att fortsätta sitt viktiga arbete. Pengarna som samlas in kommer att gå direkt till att rädda hundar från avlivning och ge dem veterinärvård och de kärleksfulla hem de förtjänar.

Promenaden äger rum kl 12 den 14 februari. Man promenerar där man är och varje promenaddeltagare swishar ett valfritt belopp till 900 84 83.

Hundar Utan Hem är tacksamma för allt stöd de kan få och ser fram emot en framgångsrik lunchpromenad. De hoppas att detta evenemang kommer att sprida medvetenhet om deras arbete och uppmuntra fler människor att hjälpa till att rädda liv.

#HUHlunchpromenad

You may also read!

Happy Dog 2024

Happy Dog 2024

Ta med dig din bästa kompis och fira nyår helt utan fyrverkerier och smällare. På Comfort Hotel Arlanda Airport

Read More...

RALPH LAUREN KLÄDER FÖR HUNDAR

Dress for success! I alla fall din hund... Vintern kommer och våra hundar kan känna sig frusna. Om du vill

Read More...

ELITE HOTELS OF SWEDEN

Vill du ta med din fyrbenta familjemedlem på semestern? På alla Elite Hotels finns det ett antal utvalda djurrum,

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu