BEST WESTERN HOTELS & RESORTS

In Resa

Best Western Hotels & Resorts satsar på en hundvänlig sommar.

Snart är det dags att planera semestern och för många faller nog valet på att utforska sommarsverige och en hemester. För att kunna erbjuda även de fyrbenta vännerna en härlig ledighet, lägger Best Western Hotels & Resorts lite extra fokus på sina hundvänliga hotell.

Det har varit en riktig ”hund-boom” under året och många har skaffat sig en ny fyrbent familjevän. Enligt Jordbruksverket har antalet nyregistreringar ökat med ca 30 % sedan förra året, en siffra som lär öka ytterligare. För många hundägare är dock semester lika med att hitta hundvakter eller hundpensionat, då information om tillgänglighet för hundar på hotell har varit otydlig och svår att hitta. På Best Western Hotels & Resorts vill man att alla i familjen ska känna sig välkomna och gör det nu lättare för hotellgästerna att ta med sig hunden.

”Vi är otroligt stolta att vi kan erbjuda så många hundvänliga hotell. I och med rådande omständigheter under det senaste året har många valt att semestra hemma, och då vill man såklart att alla familjemedlemmar ska med. Tidigare har det inte varit helt enkelt att hitta de hundvänliga hotellen på hemsidan, så för att underlätta har vi nu samlat alla på en och samma plats”, säger Sara Hallsund, Marknadschef Best Western Hotels & Resorts Skandinavien.

Ett 70-tal av Best Western Hotels & Resorts hotell i Sverige är hundvänliga – alla med sina personliga erbjudanden. Hundskålar, hundbädd/filt och någon hundgodis erbjuds hos de flesta och listan kan göras lång på vad våra hundvänliga hotell erbjuder. På exempelvis Best Western City Hotel i Gävle, får man en karta över närliggande hundpromenad samt tillåter hotellet att man tar med sin hund i kvällsrestaurangen.

Hos Hotell Gustaf Fröding i Karlstad är det gratis att ta med sin hund och här finns hundvänligt familjerum, tillgång till restaurangen samt närhet till natur och promenadstråk. För de som har hundar som är gourmander, erbjuder Hotel Statt Hässleholm en alldeles egen ”benmeny” att välja något gott ifrån. Detta och mycket mer finns att utforska hos alla Best Westerns hundvänliga hotell.

För att enkelt hitta de hundvänliga hotellen går man in på Best Westerns hemsida under kategorin ”hundvänliga hotell” där de är samlade. Priser och annan information finns under respektive hotell. Här finns även bra tips på saker att tänka på när man reser med hund.

Några av Best Westerns hundvänliga hotell:

För er med hundar som är gourmander, erbjuder Statt Hässelholm en alldeles egen ”benmeny” att välja något gott ifrån.
City Hotel Gävle får ni en karta över närliggande hundpromenad och hunden är välkommen i kvällsrestaurangen.
Hos Gustaf Fröding Hotell i Karlstad är det gratis att ta med sin hund och här finns hundvänligt familjerum, tillgång till restaurangen samt närhet till natur och promenadstråk.

You may also read!

BRISKET & FRIENDS

För en köttig och flirtig bbq, med en smaklig kombination av både sött och rökigt, Brisket & Friends kommer

Read More...

ALLA HJÄRTANS DAG LUNCHPROMENAD

Hundar Utan Hem anordnar en lunchpromenad på Alla hjärtans dag den 14 februari 2024 för att sprida medvetenhet och

Read More...

RESTAURANG KNUT

Restaurang Knut är en Norrländsk restaurang med en äkta smak av Norrland mitt i Stockholm. Norrland är närmare än

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu