GALNA HUNDPRODUKTER

In Produkter
Pet Sweep

De som har följt Hundvänliga Stockholm ett tag vet att vi gillar att skriva om saker som som är lite utöver det vanliga. Man kan lätt leta på internet och hitta vanliga hundtips och produkter, men vi vill inte vara vanliga och strävar efter saker som är lite roligare, ovanliga och förhoppningsvis användbara också (vi ju tipsar om praktiska saker också).

Genom våra sökningar har vi hittat några hundprodukter som vi tänkte var för fåniga – även för våra sida, men som vi nu ändå vill dela med er, bara för att få er att le. Här en de fem galnaste vi har hittat!

Doggy Doo
doggy-dooHär är ett bordsspel för hela familjen. Om du vill du lära dina barn att vara ansvarsfulla hundägare, varför inte förbereda dem genom att få dem att spela med bajs? I detta spel matar man en plasthund och  väntar på att den ska bajsa för att skyffla upp bajset med en spade. De med mest bajs i slutet är vinnare. Spelet är även bra för mindre barn, eftersom om ett litet barn skulle äta bajset så säger tillverkaren att inga sojabönor, latex, gluten eller mejeriprodukter har används i produkten.
Pet Sweep
Pet SweepBlir du galen av att din hund fäller? Om det finns mer av din hunds vinterpäls på golvet än på hunden så kanske du kan lösa problemet med Pet Sweep – skor för hundar som sopar bort smuts! Pet Sweep är fyra små skor för hundar med moppar på undersidan så hundhår ska sopas bort när hunden går på golvet. Tyvärr det är bara lådan som får oss att skratta eftersom skorna  inte finns (det är bara en skämt-låda!)
Hundparaply
hundparaplyRegnar det ute? Ingen fara. Bara tar med ditt hundparaply och se ut som den mest excentriska hundägaren på gatan. Hundparaplyt är precis det – ett paraply för hundar som lämpar sig bäst till den lite mindre hunden. Paraplyet fungerar också som koppel. Under plasten finns det en kort lina som är perfekt längd för att hålla hunden skyddad. Inte bara en rolig pryl, du får dessutom en torr hund. Alla är vinnare!
Hotdoll
dogdoll-Detta måste vara en av de mest störda uppfinningar som vi har sett. Syftet med denna ‘hot doll’ är för kåta fyrbenta pojkar att lindra sin frustration. Vi förstår att det kan vara pinsamt när mormor kommer förbi och blir mött av en hund som juckar mot hennes ben, men vad är ännu mer pinsamt? Vi tror troligen den här leksaken. Wrong on so many levels!
Bowlingual hundöversättare
translator
Har du någonsin undrat vad din hund skulle säga om den kunde prata? Med Bowlingual Dog översättare, det finns ingen anledning att undra längre. Bowlingual gör hundöversättningen enkel. Läsaren ansluts till din hunds halsband och lyssnar på hundens skall. Informationen skickas sedan till den handhållna skäll översättaren, som talar om för dig vad din hund försöker säga i realtid…tydligen.

You may also read!

BRISKET & FRIENDS

För en köttig och flirtig bbq, med en smaklig kombination av både sött och rökigt, Brisket & Friends kommer

Read More...

ALLA HJÄRTANS DAG LUNCHPROMENAD

Hundar Utan Hem anordnar en lunchpromenad på Alla hjärtans dag den 14 februari 2024 för att sprida medvetenhet och

Read More...

RESTAURANG KNUT

Restaurang Knut är en Norrländsk restaurang med en äkta smak av Norrland mitt i Stockholm. Norrland är närmare än

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu