Happy Dog 2024

In Evenemang
Happy Dog 2024

Ta med dig din bästa kompis och fira nyår helt utan fyrverkerier och smällare. På Comfort Hotel Arlanda Airport är alla hundar välkomna. Alla rum har parkettgolv, sköna sängar och en 50” TV med Google Chromecast. Och på nyårsafton sover hunden (och katten) i sängen.

Bokningen öppnar den 15 februari 2024.

Hundrum

På nyårsafton erbjuder Comfort Hotel ett hundrum för de som vill fira en lugn nyårsafton. Hotellet garanterar att deras superisolerade hotellrum är tysta från fyrverkerier och smällare, på grund av säkerhetsföreskrifterna i området. I priset ingår en skön natt på hotellrummet och en härlig hotellfrukost på nyårsdagen.

Pris: från 1895.- per rum för upp till två personer och två husdjur inklusive frukost. Happy Dog-erbjudandet gäller standardrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar.

Vill du ha en flaska Champagne på rummet när ni checkar in? Mejla coha.happydog@strawberry.se.

Mat & Dryck

Köket kommer servera en festlig 3-rätters meny på nyårsafton. Menyn kommer bestå av en härlig och välfylld förrätt- och efterrättsbuffé, samt tre val av huvudrätt: kött, fisk & veg./vegan. Dryck beställs i baren.

Det kommer finnas två sittningar i restaurangen: 17:30 – 19:30 och 20:00 – 22:00. Det finns ett begränsat antal platser där hunden får vara med på varje sittning.

Baren i lobbyn kommer vara öppen hela dagen, och där får hunden såklart vara med. Här kommer det finnas dryck, snacks och hemmagjorda pizzor direkt från vår pizzaugn som antingen kan ätas i lobbyn eller tas med upp på rummet. Pizza kan beställas från 12:00 till 23:00.

You may also read!

BRISKET & FRIENDS

För en köttig och flirtig bbq, med en smaklig kombination av både sött och rökigt, Brisket & Friends kommer

Read More...

ALLA HJÄRTANS DAG LUNCHPROMENAD

Hundar Utan Hem anordnar en lunchpromenad på Alla hjärtans dag den 14 februari 2024 för att sprida medvetenhet och

Read More...

ELITE HOTELS OF SWEDEN

Vill du ta med din fyrbenta familjemedlem på semestern? På alla Elite Hotels finns det ett antal utvalda djurrum,

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu