JULTRÖJOR

In Produkter
Jul tröja

Stakars hund, och stackars mig! Husse har blivit galen!

När min pojkvän sa att han hade hittat en perfekt present till mig och min hund till jul, blev jag glatt nyfiken. Oj vad roligt, tänkte jag. Det var tills han skickade en länk till denna fula stickade tröja som har en bild av tre renar som har lite ‘sexy time’… Hmmm.

Cool Stuff som säljer tröjorna säger att motivet visar vad Rudolf med röda mulen och hans vänner sysslar med när de inte flyger runt med tomten eller pulsar omkring i snö.

Man kan köpa ett matchande sett för man, kvinnor och hund. Jag kan inte rekommendera denna för en julklapp eftersom ingen skulle öppna en sådant grej och tänka “hurra, det är precis vad jag har letat efter!” Jag tror även hunden skulle springa och glömma sig. Hur som helst tänkte jag att jag skulle dela det med er, eftersom jag tror det är inte bara är min pojkvän som har en sjuk humor (åtminstone hoppas jag det iaf).

Även om de är inte så fina, håller de människa och hund varm och får dig att skratta. Och det kommer vara jag som skrattar bäst när jag tar på mig min julklapp och går runt Stockholm medan jag stolt håller min pojkväns hand…

Jul tröjaJul hundtröja

You may also read!

BRISKET & FRIENDS

För en köttig och flirtig bbq, med en smaklig kombination av både sött och rökigt, Brisket & Friends kommer

Read More...

ALLA HJÄRTANS DAG LUNCHPROMENAD

Hundar Utan Hem anordnar en lunchpromenad på Alla hjärtans dag den 14 februari 2024 för att sprida medvetenhet och

Read More...

RESTAURANG KNUT

Restaurang Knut är en Norrländsk restaurang med en äkta smak av Norrland mitt i Stockholm. Norrland är närmare än

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu