Annonsera hos oss

Nu kan man annonsera på Hundvänliga Stockholm!

Varför annonsera på Hundvänliga Stockholm?

Annonser på vår sida når en stor och riktad publik. Annonser på vår sida ses ungefär 15000 – 20000 gånger per månad. Över 90% av besökarna är från Stockholm (95% från Sverige), och alla har ett stort hundintresse, så om du har en relevant produkt eller tjänst kan du vara säker på att du når rätt publik.

Vi tar en fast avgift på 1 000 SEK per annons per tre månader. Det tillkommer inga extra kostnader oavsett hur många klick eller visningar din annons får. Vi jobbar direkt med dig med att schemalägga och ladda upp dina annonser. Vi lägger manuellt in dina godkända annonser på vår sida och kostnaden för denna service är inkluderad i annonsavgiften.

Vi erbjuder en annonsplats på 200 x 200 px vilket är en standardstorlek på många annonsplatformar på internet så kanske du kan använda en annons som du redan har skapat. Du kan gärna köpa två annonsplatser samtidigt för 2 000 SEK och ha en vertikal annonser med vidden 200 px och höjden 400 px. Till skillnad mot många andra webbplatser så kommer din annonser inte bara visas på förstasidan, utan på varende sida i webbplatsen under annonseringsperioden. Annonserna visas på en framträdande plats i den högra kolumnen på sidan.

Kontakta oss för att diskutera er annonsering.

Vilkor

Vi älskar vår sida och vi vill att våra läsare ska älska den också. Därför har vi satt upp några riktlinjer för annonserna för att skydda sidans integritet. Men den goda nyheten är att ju mer våra läsare älskar oss, desto bättre är det för ert varumärke och er annonskampanj.

Vi föredrar helt klart annonser för hundrelaterade produkter eftersom det är av störst intresse för våra läsare, men de flesta andra produkter och tjänster är välkomna. Vi kan dock neka annonser som konkurerar med denna sida, våra andra webbplatser, är stötande eller som vi på annat sätt inte tycker är lämpliga för vår sida.

Vi tar bara emot jpg och png filer. För att behålla vår webbplats integritet accepterar vi inte flash, ljud, video, eller någon form av animation i annonserna.

När en annons är publicerad kan inga ändringar i annonsen göras. Vi tar självklart bort en annons på er begäran, men alla pengar som betalats kommer att förverkas.

Vi tar inte emot annonser med svart bakgrund eller skrikiga fluorescerande färger. Det kan göras undantag från denna regel om ert företags färger eller kampanj kräver detta, men Hundvänliga Stockholm förbehåller sig rätten att avvisa annonser som är i konflikt med vår design

Ni måste inneha rättigheterna till alla loggor, typsnitt och bilder som används i er annons.

På begäran kan vi tillhandahålla statistik över visningar av er annons vid kampanjen slut, men annonsören får själv spåra klick på annonsen. Vi garanterar inte ett vist antal visningar. Ni får lägga in spårning i länken från er annons, men ingen kod kommer att läggas in på vår sida.

Er annons måste länka till samma domän som annonseras. Du kan inte länka till en annan sida än den som annonseras.

Alla annonser är placerade i den högra kolumnen på sidan och kommer att visas på varje sida på webbplatsen under hela annonseringsperioden. Ordningen på annonser i mån av tillgång och kan inte väljas av annonsören.

Tips

Om du behöver hjälp med att utforma en professionell och engagerande annons, rekommenderar vi soderform.se. De har kompetens med att arbeta med vårt varumärke och kan hjälpa dig med att skapa annonser och även med att designa logotyper, offline marknadsföring och mer.

 

Fler sätt att synas på Hundvänliga Stockholm

Annonsera GRATIS i vårt forum

Som hundälskare jobbar vi alla mot samma mål – att göra hundar lyckliga. Det är anledningen till att vi har en helt gratis plattform som man kan använda för att annonsera sina hundrelaterade produkter och tjänster. Ni måste registrera er på vårt forum (detta för att kunna kontrollera alla spammare), men alla som har hundrelaterade produkter får annonsera kostnadsfritt.

Vara med i ett inlägg i vår blogg!

Vi är ganska noga med vad vi skriver om på Hundvänliga Stockholm. Vi vill inte vara vanliga. Vi tycker om att skriva om saker som är lite utöver det vanliga, saker som får både människor och hundar att le, saker som är lite roligare eller galnare än det du normalt hittar på nätet. Vi vill vara den coolaste platsen att besöka om du letar efter något roligt att göra med din hund.

Vi får MÅNGA förfrågningar om att skriva om saker på vår blogg. Ibland gör vi det och ibland gör vi det inte. Men det skadar aldrig att fråga. Vi har fått frågan många gånger om att arbeta i partnerskap med leverantörer men generellt så tackar vi nej till dessa förfrågningar eftersom vi inte vill att vår blogg ska förvandlas till en försäljningsportal, plus att vi har stort kontrollbehov över vad vi skriver om.

Vi brukar inte skriva om kurser, hundmat eller nätbutiker (om de inte är lite utöver det vanliga), men vi välkomnar annonsering av dessa saker i vårt forum.

Generellt gillar vi att testa platser och produkter innan vi skriver om dem så att de får “the lick-of-approval” innan vi berättar för våra läsare om det. Det kan därför ta oss ett tag att hinna ta oss till de platser som vi har fått tips om.

Om du tror att du har något som kommer att få oss att vifta på svansen så berätta gärna. Om det låter kul, kommer vi definitivt kolla upp det.

Mobile Sliding Menu