Om

Välkommen till Hundvänliga Stockholm!

Alana

Tack för att du besöker min lilla blogg som jag startade för att dela roliga hundvänliga platser och produkter i Stockholm.

Det här är jag. Jag heter Alana och jag kommer från Australien. Nu bor jag i Stockholm med de två kärlekarna i mitt liv, min pojkvän och min hund. Jag startade Hundvänliga Stockholm när jag kom till Sverige för tre år sen när jag fick min hund. Det var svårt att hitta bra ställen där man kunde gå med sin hund. Jag tyckte att det skulle vara bra om nån delar tips om det… då tänkte jag varför skulle det inte vara jag som delar ut tipsen? Ju hade jag redan hittat några bra hundvänliga platser i staden som jag älskar, och det skulle också bli ett bra sätt att öva min svenska som jag lärde mig (och fortfarande lär mig!). Jag började med en Facebook sida som snabbt växte till en gemenskap med över 5000 underbara medlemmar.

Under tiden har jag fått tips och hittade många fler hundvänliga saker runt Stockholm. Min Facbook sida finns forfarande, men eftersom jag nu har delat så många tips är det lite svårt att hitta informationen. Det är därför jag startade den här bloggen. Det gör det lättare att hitta vad man vill genom kategorier, interaktiva kartor och stora bilder. Det uppmuntrar kommunikation mellan våra medlemmar med ett forum och gör det enkelt för alla att dela tips eller marknadsföra sina hundvänliga platser eller produkter.

Det här är Svea. Hon är inspirationen för Hundvänliga Stockholm. Båda Svea och jag hoppas att du tycker om min blogg och du hittar många nya idéer som får din hund att le. Kanske vi även ses någon gång när vi är ut med våra fyrbenta vänner. Om du ser oss då säg gärna g’day!

“Underskatta aldrig värmen i en kall nos”

12 commentsOn Om

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu