WIRA SPELEN

In Evenemang

Wira spelen är en utomhusteater som berättar om Wira bruks och smedernas fantastiska historia från 1750-talet. Under den här tiden var Wira bruk en av landets viktigaste klingssmedjor och hade kungliga privilegier som skattelättnader och periodvis ensamrätten på leveranser på värjor, sablar och bajonetter till den svenska armen.

Wira spelen är en föreställning för hela familjen (även för de som är i behov av teckenspråkstolkning) och hundar får följa med! Föreställningen innehåller allt ifrån svensk historia, kärlek, dramatik, komedi, spänning och levande djur. Ensemblen består av ca. 100 amatör skådespelare (i alla åldrar) och ca.10 professionella skådespelare, musiker, kör samt hästar och getter.

I år spelas Wira spelen för 30:e året i rad, och förställningen visas i bara en vecka och har redan börjat. Vara snabb och köp biljetter till denna fantastiska föreställning som ska framföras imorgon tills fredag (1-4 juli) kl 19:00 och lördag-söndag (5-6 juli) kl 18:00. Teatern ligger i Wira Bruk nära Roslagskulla kyrka. Tänk på att om du tänker ta med hunden att det finns springande hästar, musik och dans på scenen.

You may also read!

BRISKET & FRIENDS

För en köttig och flirtig bbq, med en smaklig kombination av både sött och rökigt, Brisket & Friends kommer

Read More...

ALLA HJÄRTANS DAG LUNCHPROMENAD

Hundar Utan Hem anordnar en lunchpromenad på Alla hjärtans dag den 14 februari 2024 för att sprida medvetenhet och

Read More...

RESTAURANG KNUT

Restaurang Knut är en Norrländsk restaurang med en äkta smak av Norrland mitt i Stockholm. Norrland är närmare än

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu