GRODHAVET

In Caféer, barer och restauranger
Grodhavet

Varför inte beundra solnedgången en kväll över ett glas vin och lite mat från terrassen på Grodhavet i Solna medan det fortfarande är sommar?

Grovhavet kan du beställa från á la carte menyn, äta buffet (på fredagar och lördagar) eller bara ta något lätt från barmenyn. Huvudrätterna inkluderar hamburgare, lenrimmad laxfilé, grillad tonfisk eller sallad med räkor, tonfisk eller kyckling. Lättare rätter inkluderar krispig fetaost, örtmarinerade oliver, bbq chips och vitlöksbröd med riven ost.

Grovhavet är till största delen en stor utomhus terrass som har en magnifik utsikt över Mälaren. Det ligger på Karlbergs Strand 12 och är öppet vardagar 11-23 och helger 12-23.

Hundar är välkomna till Grovhavet. När vi var där nyligen blev hunden faktiskt serverad före oss! Vi fick menyn samtidigt som hunden fick en skål vatten! På fredagar och lördagar är hundar inte tillåtna ute på den flyttande terrassen p.g.a. att de serverar buffet då, men de kan fortfarande vara med vid borden under taket nära entrén.

Hitta Grodhavet och andra hundvänliga restauranger på vår interaktiva karta!

You may also read!

WIRSTRÖMS PUB

Gå på pubquiz med din hund! Om du skulle vilja gå på pubquiz, ta en öl, eller titta på fotboll

Read More...

JULBORD MED HUNDEN

Äta julbord med hund! Jul är tiden att spendera kvalitetstid med familjen, och tack vare några fantastiska restauranger kan alla

Read More...

JULMARKNAD MED HUNDCAFÉ

Hundcafé på Ålstensgatans Julmarknad På 1:a advent, den andra december kl 12-16 är alla välkomna till hundcafét på Ålstensgatans julmarknad i

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Why ask?

Mobile Sliding Menu