ALLA HJÄRTANS DAG FÖR HUNDAR

In Produkter
Globus halsband

Kan någon älska dig mer än en hund? Kärleken är villkorslös och behöver inga ord att du ska veta att din hund älskar dig med hela sitt hjärta. Ska du vissa din hund hur mycket du uppskattar deras kärlek imorgon på alla hjärtans dag?

Här är några roliga hundprodukter som vi har nosat fram som kanske kan inspirera dig för en present till din hund…

Globus halsband
Globus halsband
För storhjärtade hundar
Globus halsband är ett supergulligt sätt att visa din kärlek till din hund. Halsbandet är gjort av smidigt konstläder med mjukt foder och röda hjärtan  Det kommer i fyra storleker från S till XL och kan köpas från Grand Prix för 72-77 kr.
Sugar Pie latex hjärta
Sugar Pie latex hjärta
För sötnosar
Sugar Pie latex hjärtformade pajer är perfekt för små sötnosar. De är 10 cm stora och piper när hunden bitar i den. Bara 55 kr från Le Chien online-affär.
Sniffany & Co
Sniffany & Co
För designerhundar
Ingenting säger ‘jag älskar dig’ som en stor diamant från Tiffany & Co [infoga tips till min pojkvän här, lol]. Med en specialdesignad Sniffany & Co present för hundar kan din hund svassa runt med det berömda blå paketet, fast till skillnad från det riktiga paketet är det här fullt med mjuk fyllning och kosta därför inte så mycket som den riktiga. [Fotnot till pojkvännen – mjukispresenter till människor suger]
Tugg leksak
Tuggleksak
För hundar som leker med dina känslor
Den här hjärtformade dragleksaken gjord av tandvänligt gummi och bomullsrep är roligt för hundar som tycker om att kämpa för din kärlek. De flyter så det är bra för land och vatten-lek och är perfekt för små hundar. De kostar bara 39 kr från Zoo Plus så du blir inte ruinerad.
Hjärta brickor
Hjärtbrickor
För praktiska hundar
Id-brickor är en superpraktisk present till hundar så i fall ditt lilla hjärta lämna din sida kan de lättare hittas och hitta hem. De här hjärtformade ID-brickorna med rosa stenar kan fås graverade med din hunds namn och adress. De kan beställas från SweCat för 139 kr. De har andra former också om din hund är för tuff för rosa hjärtan.
Hundskål
Hundskål
Kall nos, varmt hjärta
Den här charmiga röda hundskålen ska värma ditt hjärta. Den har texten “Cold nose, warm heart” och kommer säkert få din hund att le – speciellt när den är full med godsaker. Skålen är gjort av rostfritt stål, har en halkfri botten och kan beställas i olika storlekar från Petster.
Hjärta formad tuggben
Hjärtformade tuggben
Hjärtan av ben
Vissa din hund att du älskar den med dessa gulliga hjärtformad tuggben från VIP Dog. Tre stycken kostar bara 29 kr.
Swarovski hundhalsband
Swarovski hundhalsband
För prinsessan
Alla prinsessor vill få smycken på alla hjärtans dag, eller hur? Denna guldfärgade läder bling halsband är täckt med Swarovski kristaller. Du kan verkligen pimp-din-hund med dem! Halsbandet kommer i olika storleker och kan köpas från Pet Design. Pris från 399 kr.
Bajspåse hållare
Bajspåsehållare
Villkorslöst kärlek 
Jag tycker inte om att har favoriter, men det är klart att jag tycker mer om den huvudänden av min hund än den andra sidan. Fast jag älskar hela min hund och tycker att de här små hjärtmönstrade bajspåsarna med hållare är supergulliga. Kan köpas från Djur Max för 85 kr och refillpåsar kostar 45 kr för tre rullar.
Tomas Sabo hundben
För hundar med för mycket pengar
Dessa små Tomas sabo silver hundben berlocker är tillverkade i 925 Sterling silver i form av ett hundben. Den är täckt med fina vita eller svarta zirconia stenar och kan köpas från RoyalDesign.se för 1980 kr.

You may also read!

BRISKET & FRIENDS

För en köttig och flirtig bbq, med en smaklig kombination av både sött och rökigt, Brisket & Friends kommer

Read More...

ALLA HJÄRTANS DAG LUNCHPROMENAD

Hundar Utan Hem anordnar en lunchpromenad på Alla hjärtans dag den 14 februari 2024 för att sprida medvetenhet och

Read More...

RESTAURANG KNUT

Restaurang Knut är en Norrländsk restaurang med en äkta smak av Norrland mitt i Stockholm. Norrland är närmare än

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu