VR BOLLJAKT FÖR HUNDAR

In Övrigt

April, april din dumma sill…

Var ingenting på internet på riktigt idag? Vi är stolt över att vi inte blev lurad, men vi gillade att titta på alla skämt denna första april. Och det verkar som att vi hundälskare måste ha ett bra sinne för humor eftersom det fanns många hundrelaterade skämt där ute. Här en samling med några av de bästa (eller kanske är det de värsta) som vi ha hittat.

Hund selfie-stick

Djuraffären PetCo i USA annonserade sin nya selfie-stick för hundar. Det låter som en häftig idé, men hur trycker hunden på knappen? Den är skäll-aktiverad så klart! Nu kan din hund hantera sitt eget Instagram -konto. Men om du är intresserade av att köpa den är du sent ute. Den var bara tillgänglig 1 april.

selfie-stick-dog

Virtual reality för hundar

Cramar marketing i USA lanserade en VR device för hundar. De skojade att de nyligen har gjort stora investeringar i VR marknaden och genom sina marknadsundersökningar upptäcktes en outnyttjad demografi – hundar. Och det är därför de “skapade” Pawculus Rift så du kan nu nästan ta din hund till den virtuella parken och leka med en virtuell boll.

Hund analfabetism

The Animal Rescue Site var lite mer seriösa när de släppte bevis på förekomsten av hund-analfabetism i staterna. Deras infographic förklarade analfabetism krisen och konsekvenserna, som att om en hund inte kan läsa är den mer trolig att förbjudas tillträde till soffan eller lida av godisbrist.

 illiterate

Lär dig vov-språk med Rosetta Stone

Språkföretaget Rosetta Stone i Storbritannien, lanserar sin nya “Hund” språkkurs som tillåter hundälskare att kommunicera med sina husdjur.

Self-service kassan för hundar

Om du tycker att self-service kassor är irriterande redan, tänk om det här var på riktig! Pets-at-home djuraffären tyckte att självbetjäningskassor för hundar var en bra idé. De förklarade att för att betala för sina godsaker, behöver hundarna bara trycka sin nos på maskinens scanner och med varje hunds unika nosavtryck länkas det till ägarens konto, laddat med pengar.

Pets-at-Home-self-scanner-for-dogs

Hunter stövlar

Tycker du att det är redan för dyrt att köpa ett par Hunter stövlar? Då kanske du inte tänker på hur mycket de kunde kosta för fyra små tassar! Hunter annonserade sina nya skor för hundar tidigare idag, men efter mycket efterfrågan släppte de nyheten att dessa stövlar bara var ett aprilskämt.

hunter

Frequent Flyer program för hundar

Flygbolaget Virgin Australia introducerade en dedikerad lounge för husdjur som presenterades som världens första Premium Paw Door Entry för VIP fyrfotingar. Loungen kommer att finnas tillgänglig för fyrbenta medlemmar i Virgins Velocity Frequent Flyer-program.

pawlounge

You may also read!

BRISKET & FRIENDS

För en köttig och flirtig bbq, med en smaklig kombination av både sött och rökigt, Brisket & Friends kommer

Read More...

ALLA HJÄRTANS DAG LUNCHPROMENAD

Hundar Utan Hem anordnar en lunchpromenad på Alla hjärtans dag den 14 februari 2024 för att sprida medvetenhet och

Read More...

RESTAURANG KNUT

Restaurang Knut är en Norrländsk restaurang med en äkta smak av Norrland mitt i Stockholm. Norrland är närmare än

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu