DOGAPALOOZA

In Evenemang, Utanför Stockholm

Hundvänlig musikfestival.

I sommar 2019 kommer den världskända Lollapalooza musikfestival äntligen till Stockholm! Scener kommer ta över Gärdet under två dagar i Juni med en lineup som inkluderat Foo Fighters, Travis Scott, Lana Del Rey, The Hives, The Hellacopeters, m.m.

I Melbourne Australien, har Lollapalooza drivits i många år, och nuförtiden driver de ännu en till festival, speciellt för fyrbenta musikälskare.

“Dogapalooza” är en hundvänlig musikfestival (med låg volym) för hundar och deras ägare vars syfte är att samla in pengar till hundräddningsföreningar för att hjälpa rädda livet på övergivna hundar och stoppa puppy-farms.

Under den hundvänlig festivalen kan man ligga på gräset med sina bästa vänner och lyssna på lugn musik från lokala artister. Där finns också bås där man kan köpa saker för sin hund samt grillad vegetarisk och vegan-mat. Arrangören säger att det är ett enkelt recept för en trevlig dag i parken där båda hundägare, hundälskare och förstås hundar kan njuta av lite live-musik.

För att garantera en lugn dag är biljetterna begränsade till 1500 och alla hundar måste vara kopplade under evenemanget – men om man har en hund som vill dansa fritt, kan den springa okopplad i  ‘Glasdogbury’ parken.

Så vad säger du Lollapalooza Stockholm? En till festival åt våra vänner?

OBS: Har du lust att gå på den människovänliga festivalen i Stockholm? Check it out here.

You may also read!

BRISKET & FRIENDS

För en köttig och flirtig bbq, med en smaklig kombination av både sött och rökigt, Brisket & Friends kommer

Read More...

ALLA HJÄRTANS DAG LUNCHPROMENAD

Hundar Utan Hem anordnar en lunchpromenad på Alla hjärtans dag den 14 februari 2024 för att sprida medvetenhet och

Read More...

RESTAURANG KNUT

Restaurang Knut är en Norrländsk restaurang med en äkta smak av Norrland mitt i Stockholm. Norrland är närmare än

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu