GÅLÖ HUNDSTRAND

In Hundbad

När det är sommar så är dagen längre, ljusare och varmare. Om det ger dig lust att simma då kanske du och din hund kan ta säsongens första dopp i havet tillsammans.

Ute på Gålö finns det en underbar sandstrand där det är tillåtet att ha med sig sin hund och bada tillsammans. Det ligger på Gålö havsbad vid campingen. Halva stranden är tillgänglig för hundägare. Där finns den hundvänliga sandstranden, gräsyta och även grillplaster m.m. Vattnet är ganska långgrunt så det gå bra för hundar som är lite osäkra på att simma, eller för hundar som är äldre eller tröttar ut sig snabbt.

När du kommer till parkeringen vid infon/minigolfen så ska du gå bakom den och hålla snett upp till vänster för att komma till strandens bortre del. Man kan även gena framför minigolfen och hålla till vänster på stranden, men det är inte populärt. Gå en bra bit bort tills du ser en skylt som markerar vart du får bada din hund. Vid problem att hitta fråga i informationen vid minigolfen. Vara noga med parkeringsavgiften eftersom p-vakterna är flitiga där.

Hitta Gålö hundstrand och andra hundbad på våra interaktiva hundbadskarta eller läs mer om hundbad på vår blogg.

You may also read!

BRISKET & FRIENDS

För en köttig och flirtig bbq, med en smaklig kombination av både sött och rökigt, Brisket & Friends kommer

Read More...

ALLA HJÄRTANS DAG LUNCHPROMENAD

Hundar Utan Hem anordnar en lunchpromenad på Alla hjärtans dag den 14 februari 2024 för att sprida medvetenhet och

Read More...

RESTAURANG KNUT

Restaurang Knut är en Norrländsk restaurang med en äkta smak av Norrland mitt i Stockholm. Norrland är närmare än

Read More...

6 commentsOn GÅLÖ HUNDSTRAND

  • Vi var där igår. Vi var i princip helt ensamma där, så mopsen Hedwig kunde springa löst och hon hade så roligt. Helt fantastisk strand, kommer återkomma i sommar!

  • Till Terese, om du fortsätter en bit till norrut från den strand du besökte, så hittar du mindre stränder och där finns det inga lerhål.

  • Hej alla glada hundägare! Jag och min hund samt min kompis + hund var till Gålö för första gången. Kändes bra att åka till en strand där man kunde bada med sin hund. Men vilken besvikelse. Vadade ut i vattnet som var mycket gyttjigt. Slog i tån i en stor sten som ej gick att se då vattnet var så grumligt. Plötsligt for halva mitt ben ner i ett blålerahål. Detta är ingen plats för hundägaren att bad på. Vill inte låta gnällig men det var första och sista gången som jag besökte Gålö.

    Jag får leta vidare efter en fin (sand)strand där jag kan bada MED min hund.

  • Grattis Gålö, det är helt fantastiskt! Vi från Dalarö kommer och hälsar på er fantastiska strand i sommar. På Dalarö finns tyvärr ingenstans att bada ihop med sin hund, många tycker inte alls om hundar här!

  • Pingback: Hundvänliga Stockholm - Hundvänliga platser och produkter i Stockholm ()

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu