HUNDMÄSSA 2014

In Evenemang

Stockholm Hundmässa i Älvsjö på 13-14 December finns massor att uppleva för hela familjen, oavsett om ni har hund hemma eller inte. Kom och se några av världens vackraste och duktigaste hundar tävla, lär dig mer om din favorit bland hundraserna, hälsa på fina hundar och köp en rolig leksak till en lurvig kompis!

Titta, fråga och klappa!

På Stockholm Hundmässa finns över 100 rasklubbar på plats, både lördag och söndag, för att berätta om “sina” hundraser. Alla besökare, små som stora, har möjlighet att hälsa på hundarna och prata med ägarna. Det är ett perfekt tillfälle att låta barnen bekanta sig med lugna, fina hundar, eller att ta reda på mer om din favorithundras om du planerar att köpa hund. Och missa inte rasparaden både lördag och söndag – här kan du se över 100 hundraser i mässans härligaste tåg!

Hundutställning

Som vanligt kommer en av Europas största hundutställningar att arrangeras på Stockholm Hundmässa. På årets utställning tävlar hundarna om titlarna Svensk vinnare 2014 (SE V-14), Svensk juniorvinnare 2014 (SE JV-14) och Svensk veteranvinnare 2014 (SE VV-14). Utställningen är kvalificerande för Crufts 2015. Om du undrar vad som egentligen pågår i utställningsringen, läs mer här: Hundutställning – så funkar det.

Tävlingar under helgen

I år blir det tävlingar i agility under helgen! I samband med hundutställningen arrangeras också SM i de populära hundsporterna freestyle och heelwork to music. Sveriges Hundungdom arrangerar SM i junior handling och tävlingar i rallylydnad. Det blir också internationell lydnadstävling i elitklass.

Fynda till dig och vovven

På Stockholm Hundmässa finns inte bara en massa fina hundar, här finns också mängder av hundprylar! Jämför pris och kvalitet på allt från halsband och hundfoder till bäddar, spårlinor, leksaker och fästingplockare. Många av utställarna har mässpriser och du har stor chans att göra riktiga fynd.

Café Hundsnack

Missa inte scenen på Café Hundsnack, där du kan lyssna till kända och erfarna personer dela med sig av sina kunskaper om hundar och om sitt spännande arbete med människans bästa vän.

SKK Torg

SKK Torg är Svenska Kennelklubbens mötesplats på mässan! Gå förbi i A-hallen så berättar de mer om hundar och hundköp och om de många fördelarna med att vara medlem i SKK.

Hundutställning för de minsta

Förra årets mjukishundutställning blev en succé, så det kör igen! Alla barn upp till 7 år är välkomna att delta i utställningen i anslutning till SKK Torg i A-hallen. Ta med det egna gosedjuret eller hitta en ny favorit i vår mjukismonter.

Svenska Kennelklubben önskar alla besökare välkomna till en riktigt trevlig och spännande helg fylld med hundaktiviteter!

OBS! Bara hundar som deltar på Stockholm Hundmässa eller är föranmälda får följa med in på mässan.

hundmassa-2014

Text och foto från skk.se

 

You may also read!

BRISKET & FRIENDS

För en köttig och flirtig bbq, med en smaklig kombination av både sött och rökigt, Brisket & Friends kommer

Read More...

ALLA HJÄRTANS DAG LUNCHPROMENAD

Hundar Utan Hem anordnar en lunchpromenad på Alla hjärtans dag den 14 februari 2024 för att sprida medvetenhet och

Read More...

RESTAURANG KNUT

Restaurang Knut är en Norrländsk restaurang med en äkta smak av Norrland mitt i Stockholm. Norrland är närmare än

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu