HUNDPROMENADEN 2015

In Evenemang

Söndagen den 10 maj kl 13:00 genomför Hundar Utan Hem återigen succén Hundpromenaden.

Hundpromenaden är precis vad det låter som- en promenad med hundar. Dock har den här promenaden ett speciellt syfte: Hundar Utan Hem vill uppmärksamma hundägare, blivande hundägare och alla andra att det finns många hundar, vuxna som valpar, som behöver få en andra chans att hitta ett kärleksfullt hem. Samtidigt passar de på att samla in pengar till Hundar Utan Hems veterinärfond.

Den 10 maj klockan 13.00 samlar volontärer på så många orter som möjligt så många personer som möjligt för att gå en trevlig Hundpromenad. Alla som deltar i promenaden skänker minst 50 kr och allt som samlas in går till Hundar Utan Hems veterinärfond. Självklart kan alla delta i promenaden oavsett om du går med egen hund, någon annans hund eller ingen hund alls.

Hundpromenaden en enkel och lättarrangerad aktivitet där du bidrar med ditt engagemang och några timmar av din tid. Kontakta Hundar Utan Hem för att anmäla att du vill arrangera en promenad eller gå med en promenad i en ort där promenader har redan arrangerats.

Hundpromenaden_hundarutanhem_2015

You may also read!

BRISKET & FRIENDS

För en köttig och flirtig bbq, med en smaklig kombination av både sött och rökigt, Brisket & Friends kommer

Read More...

ALLA HJÄRTANS DAG LUNCHPROMENAD

Hundar Utan Hem anordnar en lunchpromenad på Alla hjärtans dag den 14 februari 2024 för att sprida medvetenhet och

Read More...

RESTAURANG KNUT

Restaurang Knut är en Norrländsk restaurang med en äkta smak av Norrland mitt i Stockholm. Norrland är närmare än

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu