HUNDSTALLETS JULMARKNAD – 1 DEC 2012

In Evenemang
Hundstallet Julmarknad

Du kan göra en god gärning den här julen genom lite julshopping på Hundstallets Julmarknad. Den 1 december drar Hundstallet igång en julmarknad mellan klockan 12.00 och 16.00 där man kan avnjuta lite julfika, köpa en julkrans, julpynt eller lite julgodis. Alla intäkter från marknaden går till att hjälpa Hundstallets omplaceringshundar. Så det är mer än bara en rolig dag för alla!

Hundstallet (Svenska Hundskyddsföreningen) drivs av en ideell förening som tar hand om hemlösa hundar och hjälper dem att hitta ett nytt hem. Föreningen har inga generella bidrag från samhället utan är beroende av donationer och bidrag från allmänhet och näringsliv. Hundstallet tar emot hundar 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan året om.

Runt klockan 12.30 samt 14.30 kommer Helen Friberg, pedagogikansvarig, och Jessica Kallin, operativt ansvarig att hålla en föreläsning om Hundstallets arbete. Biljetter finns att köpa i receptionen samma dag från klockan 12.00 och kostar 20 kronor. Svenska Sennenhundklubben kommer och hälsar på med två ekipage hund och vagn. Och det blir hundparad med Hundstallets hundar som går av stapeln 12.30 samt 14.30!

Julmarknaden är i Hundstallets lokaler på Åkeshovs Gårdsväg 10 i Bromma (ganska nära Åkeshovs tunnelbanestation).

God jul!

Hundstallet Julmarknad

You may also read!

BRISKET & FRIENDS

För en köttig och flirtig bbq, med en smaklig kombination av både sött och rökigt, Brisket & Friends kommer

Read More...

ALLA HJÄRTANS DAG LUNCHPROMENAD

Hundar Utan Hem anordnar en lunchpromenad på Alla hjärtans dag den 14 februari 2024 för att sprida medvetenhet och

Read More...

RESTAURANG KNUT

Restaurang Knut är en Norrländsk restaurang med en äkta smak av Norrland mitt i Stockholm. Norrland är närmare än

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu