HUNDVANDRING ÄVENTYR

In Evenemang
Hundvandring

Den 5 maj kl. 10-14 erbjuder 52 Adventures och Hundreda en hundvandring där du och din fyrfota vän är välkommen till det i grönskande kulturlandskapet i Angarnssjöängen, norr om Stockholm.

52 Adventures handlar om drivkraften i att vara ute i naturen och organiserar ett litet äventyr med friluftstema varje helg under hela året. Det körs av Gunnika (och hennes äventyrshund Diesel) och hon säger att hon startade 52 Adventures för att visa att det är möjligt att ha ett litet äventyr i vardagen som inte behöver vara så extremt.

På 5:de maj samarbetar 52 Adventures med Hundreda för att ordna en hundvandring för alla som gillar att vara ute i naturen och vill spendera kvalitétstid med sin hund. Med på vandringen är erfarna hundtränare som tipsar om aktivering och träning för din hund. Passa på att kombinera den härliga känslan av att vara ute i naturen med en lärorik stund för dig och din hund. Under vandringen tar gruppen en välbehövlig paus i det gröna för att fika.

Hundvandring äventyr kosta 555 kr och ingår guidad vandring, enklare fika och Hundredas duktiga hundtränare. Anmäl er genom att skicka ett mail till info@52adventures.se

Hundvandring

Tack Gunnika för tipset om ditt hundäventyr!

You may also read!

BRISKET & FRIENDS

För en köttig och flirtig bbq, med en smaklig kombination av både sött och rökigt, Brisket & Friends kommer

Read More...

ALLA HJÄRTANS DAG LUNCHPROMENAD

Hundar Utan Hem anordnar en lunchpromenad på Alla hjärtans dag den 14 februari 2024 för att sprida medvetenhet och

Read More...

RESTAURANG KNUT

Restaurang Knut är en Norrländsk restaurang med en äkta smak av Norrland mitt i Stockholm. Norrland är närmare än

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu