KAPTENSSTUGAN

In Caféer, barer och restauranger

Kaptensstugan är ett underbart café vid Kyrkviken på Lidingö inredd i din gamla mormors anda med hembakat, gott kaffe, luncher & fullständiga rättigheter. Sagolik trädgård. Pang i bygget.

Ett litet sommarcafé med en stor historia. Stått solid sedan 1860-talet när fiskargubbarna flyttade in för att sedan 10 år senare äntras av Kapten E Jansson med stor familj. Efter det har kaptenerna avlöst varandra fram till sent 1960-tal. 2015 öppnades stugans café dörrarna.

Katpensstugan café känns man som hemma med den mysiga familjeatmosfären och mormorsinredningen. Menyn erbjuder alltifrån goda smörgåsar till dagens hemlagade varma eller kalla maträtter. De har fullständiga rättigheter, där vin, öl och sprit sortimentet växlar utifrån årstid och efterfrågan. Sortimentet i tårtdisken varierar från dag till dag men med alltid lika fina bakverk men framförallt så är det mesta bakat i stugans egna lilla kök. Espressokaffe illy kommer ifrån Italien och bryggkaffet är mellanrost från Gevalia.

Kaptensstugan bjuder matte & husses små älsklingar på en köttbulle el två! Zigge som är stugans egna vovve och hans kompis Sahara är oftast på plats och jobbar hårt för att säkerställa att alla gäster blir mätta och glada.

Kaptensstugan ligger på Lidingö precis bredvid Lidingö Kyrka nere vid Kyrkviken. Adressen är Klubbvägen 2. Det finns parkering bredvid stugan. Åker du kommunalt från Ropsten så är det buss 204, 205, 211, 212 och 238 som gäller. Hållplatsen ni stiger av vid heter Kvarnen

You may also read!

BRISKET & FRIENDS

För en köttig och flirtig bbq, med en smaklig kombination av både sött och rökigt, Brisket & Friends kommer

Read More...

ALLA HJÄRTANS DAG LUNCHPROMENAD

Hundar Utan Hem anordnar en lunchpromenad på Alla hjärtans dag den 14 februari 2024 för att sprida medvetenhet och

Read More...

RESTAURANG KNUT

Restaurang Knut är en Norrländsk restaurang med en äkta smak av Norrland mitt i Stockholm. Norrland är närmare än

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu