MARHOLMEN

In Aktiviteter, Resa

Bo, lek och njut av Roslagens vackra skärgård året runt på Marholmen. Denna ö är en oas för naturälskare, speciellt för oss med hundar!

Hos Marholmen kan man hyra en hundvänlig stuga och slipper på så sätt lämna sin fyrbenta vän hemma under semestern. Välj mellan massor av härliga aktiviteter att göra tillsammans, upptäck vackra naturstigar eller testa den roliga agilitybanan följt av ett svalkande bad vid hundstranden som är belägen avskilt på ön. Det ligger bara en timme från Arlanda.

Aktiviteter

Där finns mycket att göra på Marholmen. Njut av naturen med vackra naturpromenader, bastu och dipp i havet. Man kan även hyra en båt såsom roddbåt, motorbåt, kajak och kanot.

För dem som känner sig lite mer lekfull kan man spela beachvolleyboll, äventyrsgolf, boule, pingis i båthuset eller curling i grosshandlargården.

Om du vill helst koppla av kan du spendera en dag på Mareld spa. I ångbastun lyser stjärnhimlen och i poolen har naturen lagt sig till rätta med gotländsk natursten. Under din vila på Mareld spa har du utsikt över både strandkanten, bryggorna och skärgårdsbebyggelsen.

Aktiviteten för hundar är också rikligt.


Agilitybana

Den härliga agilitybanan är byggd av naturhinder med 7 stationer som låter dig och din hund öva tillsammans på samarbete, smidighet och lydnad. I anslutning till agilitybanan ligger också en grillplats för den som önskar ta med något att äta. Banan ligger endast en minuts promenad från hotellet med alla faciliteter och ett par minuters promenad från hundstranden.


Hundstrand

Om din hund vill ta ett svalkande dopp kan man bada tillsammans med sin hund på den avskilda hundstranden som ligger bara några minuters promenad från hotellet. Intill hundstranden finner man också en större gräsplätt att hänga på. Förbi badet leder en promenadväg vidare runt huvudön utmed vattnet.


Paddla

Om hunden helst vill vara på vattnet istället för i vattnet, då kan man hyra en båt, kajak eller paddle board – perfekt för en fantastisk dag i skärgården. Haken är att man måste paddla, och hunden får ta det lugnt!


Mat

Frisk luft ger god aptit. Maten är en stor del av upplevelsen på Marholmen. Gäster kan beställa mat till rummet som kan göra att hundägare får äta i lugn och ro, men självklart går det också bra att besöka receptionen för att hitta något från bistromenyn som du och din hund kan avnjuta i den mysiga lobbyn.

På helgerna finner ni enklare lunch i Grosshandlargården Café där du tillsammans med din hund kan njuta på deras härliga uteservering.

Att äta i naturen går också bra på Marholmen, med utomhuslunch i form av Kolbullepanna. Där finns några grillplatser på ön för dem som helst vill grilla egen mat.

Bo

Alla hundvänliga hotellrum hos Marholmen har balkong eller altan med utsikt mot vattnet eller grönområden.

Hotellet ligger endast ett stenkast från vattnet med härliga promenadstråk för dig och din hund.

Man kan beställa middag till rummet eller köpa take away för att ta med på utflykter eller till någon vacker plats på ön.

You may also read!

BRISKET & FRIENDS

För en köttig och flirtig bbq, med en smaklig kombination av både sött och rökigt, Brisket & Friends kommer

Read More...

ALLA HJÄRTANS DAG LUNCHPROMENAD

Hundar Utan Hem anordnar en lunchpromenad på Alla hjärtans dag den 14 februari 2024 för att sprida medvetenhet och

Read More...

RESTAURANG KNUT

Restaurang Knut är en Norrländsk restaurang med en äkta smak av Norrland mitt i Stockholm. Norrland är närmare än

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu