TOALETT OMBORD

In Resa

Många har frågat om var hundarna som åker på långa båt resor på Viking Line kissar, och nu kan vi vissa er:

Viking Line hund toalett

På övre däck finns det en liten hundtoalett där hundar kan uträtta sina behov 🙂

You may also read!

BRISKET & FRIENDS

För en köttig och flirtig bbq, med en smaklig kombination av både sött och rökigt, Brisket & Friends kommer

Read More...

ALLA HJÄRTANS DAG LUNCHPROMENAD

Hundar Utan Hem anordnar en lunchpromenad på Alla hjärtans dag den 14 februari 2024 för att sprida medvetenhet och

Read More...

RESTAURANG KNUT

Restaurang Knut är en Norrländsk restaurang med en äkta smak av Norrland mitt i Stockholm. Norrland är närmare än

Read More...

7 commentsOn TOALETT OMBORD

 • Hundtoaletten på Vikings båtar funkar inte för vår tik rhodesian ridgeback. För det första en låda med sand???Det är ju en toa för katter. Både våran hund och övriga vi stötte på sa att det ej funkade så hundstackarna fick hålla sig hela natten typ 12 timmar.

  Skulle ni inte kunna fixa en bit gräsmatta äkta vara, som ni byter då och då.

 • Det är min Alma som har fått äran att vara med på bilden 🙂
  Ha en skön fortsättning på sommaren!

 • Glömde att skriva att det nog finns hundtoalett på alla Viking Lines fartyg som tar reguljärresor, dvs. till Mariehamn (ej Cinderella kanske), Åbo, Helsingfors och Tallin.

 • Vi reser flera gånger per år med vår hund mellan Stockholm och Åbo, alltid med Viking Line då de har bäst priser om man är klubbmedlem. Har mycket bra erfarenheter av detta! Flera gånger har vi fått sitta vid ett bord bredvid “Brasseriet” och få maten serverad så att vovven kunnat vara med. En gång kom även servitrisen med en speciell hundskål med köttbullar och prinskorv, gissa om lyckan var gjord! Det enda vi har att invända är att man borde städa hundtoaletten på däck oftare. Vår hund vill inte kissa där och jag tror det beror på att den inte är så väl underhållen så att säga. Men ändå, heder åt Viking Line som är superbra när det kommer till att resa med hund! Har visserligen ingen erfarenhet av Tallink/Silja, men många väljer verkligen Viking med sina hundar, alltid många fyrbenta vänner på färjan.

 • Jag jobbar i Finland och åker ofta Viking lines färja Helsingfors – Stockholm med mina hundar. Funkar utmärkt att ta med hundar, de lär sig snabbt att det är i lådan man får uträtta sina behov. Övrig tid får de vara i hytten. Vi bemöts alltid trevligt och övriga passagerare har aldrig klagat.

 • Hej Cecilia!
  Viking Line tillåter hundar på ruttresor (inte kryssningar) så därför kan jag bara förutsätta att de har hundtoalett på alla båtar som åker till Helsingfors, Tallinn, eller Mariehamn. Denna bild var tagen på Isabella.

 • Är detta på alla Vikings båtar eller bara en? Bra idé!

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu