PIGGA HUNDAR | HUNDNAPRAPAT

In Tjänster

Mår din hund riktig bra?

Förtjänar inte människans bästa vän god vård för att leva en hälsosam livsstil? När vi människor har ont i ryggen, ont i vårt knä eller en stel nacke kan vi söka sjukvård, och ofta kommer vi också gnälla om det så att vår familj vet att det är deras tur att laga middag… Djuren kan precis som oss människor få ont i muskler och leder, men till skillnad från människor kan våra fyrbenta vänner inte klaga eller förklara sina problem. I själva verket gör de det motsatta och gör sitt bästa för att dölja problemet.

Naprapati är en form av manuell terapi som diagnostiserar, behandlar och rehabiliterar smärttillstånd och funktionella besvär i rygg, leder och muskler. Hos Pigga Hundar kan hundar får naprapati vård för att återställa normal funktion i hundens rörelseorgan. Störd funktion kan leda till försämrat rörelsemönster, smärta och förändrat beteende. Genom att bryta denna negativa trend påverkar vi effektivt funktionen i rörelseorganen vilket leder till återställd funktion eller smärtlindring beroende av hundens åkomma.

Hundnaprapat, Oscar Lernell, är välutbildad och jobbar ofta med veterinärer runt Stockholm. Han har full utbildning i naprapati kopplad med specialistkompetens i eftervård och rehabilitering.

Vi tog vår hund till Pigga Hundar och trodde inte att hon skulle ha några problem, för hon var bara tre år. Hon fick en grundlig undersökning som inkluderade det revolutionerande testet ‘4-Leg Check’ som sätter en procentuell siffra på hundens korrekta eller felaktiga belastning och den kan följas upp fram tills att hundens kroppsbalans är helt återställd. Resultat visade att vår hund hade lite fel på sina axlar men med lite behandling från Oscar och ett enkelt motionsprogram kommer hennes styvhet att rättas till innan det blir ett problem. Och nu har vi säkra på att vår hund kommer att må bra, precis som hon förtjänar!

Hos Pigga Hundar behöver man inte en remiss från en veterinär. Hundar kan få en fullständig kontroll inklusive ‘4-Leg Check’ testet för 600 kr så varför inte boka nu? Förebyggande åtgärder är alltid bra!

Pigga Hundar

You may also read!

BRISKET & FRIENDS

För en köttig och flirtig bbq, med en smaklig kombination av både sött och rökigt, Brisket & Friends kommer

Read More...

ALLA HJÄRTANS DAG LUNCHPROMENAD

Hundar Utan Hem anordnar en lunchpromenad på Alla hjärtans dag den 14 februari 2024 för att sprida medvetenhet och

Read More...

RESTAURANG KNUT

Restaurang Knut är en Norrländsk restaurang med en äkta smak av Norrland mitt i Stockholm. Norrland är närmare än

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu