RESTAURANG BLECK

In Caféer, barer och restauranger

Ta en hundvänlig brunch i solskenet!

Restaurang Bleck kan man njuta en solig brunch med två- och fyrbenta vänner.

Menyn på Bleck består av smårätter till överkomliga priser, så att man ska kunna ta in allt man är sugen på och dela med båda och vänner eller med hunden. I en stor del av rätterna spelar grönsakerna huvudrollen.

Vinlistan är medvetet koncis och rymmer både traditionellt producerade klassiska viner med ekologiskt tänk och lite mer funky naturviner. Allt vin finns på glas, och precis som med maten ligger fokus på smaken snarare än på årgångar, producenter eller subregioner.

Restaurang Bleck är öppet till brunch och middag. På dagen kan man beställa till exempel fluffiga pankakor med rökt karamelliserat sidfläsk, lönnsirap och brynt smör, eller vad sägs om äggröra med toast, skoschampinjon, krasse och parmesan? Kanske åtföljade med en bloody mary eller mimosa? På kvällen har menyn långbakad rotselleri, krispiga ankbröst, konfiterad och krispig mandelpotatis, och bakad torsk m.m. Det är nog för att göra båda människor och hundar att dregla.

Du kan nosa fram Restaurang Bleck i Lilla Blecktornsparken (Katarina Bangata 68 på Södermalm). Hundar är alltid välkomna att hänga med.

*Alla bilder från Restaurang Bleck.

You may also read!

BRISKET & FRIENDS

För en köttig och flirtig bbq, med en smaklig kombination av både sött och rökigt, Brisket & Friends kommer

Read More...

ALLA HJÄRTANS DAG LUNCHPROMENAD

Hundar Utan Hem anordnar en lunchpromenad på Alla hjärtans dag den 14 februari 2024 för att sprida medvetenhet och

Read More...

RESTAURANG KNUT

Restaurang Knut är en Norrländsk restaurang med en äkta smak av Norrland mitt i Stockholm. Norrland är närmare än

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu