S:TA CLARA BIERHAUS

In Caféer, barer och restauranger
S:ta Clara Bierhaus

Hundvänlig pub mitt i Gamla Stan.

Hundvänlig pub med mysig miljö mitt i gamla stan? Jepp, det finns. Och det är helt underbart!

S.ta Clara Bierhaus är en 60 år gammal pub som ligger på Lilla Nygatan 17. Inne är det en jättemysig miljö där man kan välja att äta svensk och tysk husmanskost i restaurangen eller njuta i baren med 80 sorters öl, inklusive några öl som de brygger själv.

För de som tycker om musik har de en scen för jazz och blues en trappa ner. Här är musiker inbjudna att delta i Stockholms bästa jazzjam på onsdagar eller bluesjam på fredagar. För blandad musik kan man gå till deras experimentjam ‘Gigbag’ på söndagar, eller njuta av konserter på övriga dagar (se programmet här)

På utsidan av puben finns det målningar av hundar (inga människor) men inne är det är bra mix av både två- och fyrbenta gäster. Hundar är välkomna i baren, men inte i restaurangen eller musikrummet. Scenen (och tillhörande buller) är en trappa ner så baren är en bra och tyst miljö för hundar.

S:ta Clara Bierhaus lockar trevliga stamgäster som ger känsla av en riktig lokalpub. Och deras fyrbenta ‘stamgäster’ har även sina namn på sina vattenskålar som ligger under borden och väntar på deras besök och alla hundar bjuds på vatten förstås.

Det är alltid fri entré till S:ta Claras, även till konserterna! Med eller utan hund, vad väntar du på?

 

You may also read!

BRISKET & FRIENDS

För en köttig och flirtig bbq, med en smaklig kombination av både sött och rökigt, Brisket & Friends kommer

Read More...

ALLA HJÄRTANS DAG LUNCHPROMENAD

Hundar Utan Hem anordnar en lunchpromenad på Alla hjärtans dag den 14 februari 2024 för att sprida medvetenhet och

Read More...

RESTAURANG KNUT

Restaurang Knut är en Norrländsk restaurang med en äkta smak av Norrland mitt i Stockholm. Norrland är närmare än

Read More...

3 commentsOn S:TA CLARA BIERHAUS

  • Var där och åt lunch häromdagen. Jättegod mat, supertrevligt bemötande mot både vuxna, barn och hund. Hit tänker jag gå igen!

  • Jättetrevligt ställe om man har hund. Och väldigt gulligt bemötande. Vatten och godispinne till vår hund Buffo. Och vi andra blev klart mätta av god mat och öl. Bokade på nätet och skrev i kommentaren att vi hade en hund med oss. Men det var fler som hade det och det fungerade alldeles utmärkt.

  • Ramlade in här idag av en ren tillfällighet. Blev glatt mottagen av ställets egen affenpinscher.
    Detta är “the place”. Här känner man sig välkommen på ett enkelt och okomplicerat sätt. Här pratar människor med varandra!
    Och prova gärna deras “summer ale” från Skebo.

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu