STENA LINE

In Resa
Stena Line

Vill du åka bort med hunden på en semester? Med Stena Line är man välkommen att åka tillsammans med sin hund (och katt eller annat smådjur).

Stena Line reser till Danmark, Tyskland, Polen, Holland, Lettland och andra destinationer runt Europa. Man får ta med djur på Stena Spirit eller Stena Vision som har hytter speciellt avsedda för passagerare med djur samt rastningsplatser. Här finns insides 2-bäddshytter med dusch och toalett speciellt avsedda för passagerare med djur. Kom bara ihåg att en hytt kan nyttjas av högst två personer och tre djur.

Man måste ange redan vid bokning att man ska ha djur med sig. Var vänlig glöm inte det, eftersom Stena Line påstår att de inte kan släppa ombord djuret om det inte är bokat och man kan bli åtalad för smuggling! Därför är det viktigt att boka plats för sin fyrbenta vän på färjan.

För att hundar ska kunna följa med på resan måste man ta med sig koppel och munkorg. Hunden ska hållas kopplad och bära munkorg under hela resan när den vistas bland andra passagerare. Hundar får inte vistas i publika utrymmen.

Djurägaren är skyldig att ha djurpass och uppfylla andra krav gällande in- och utförsel av djur – För information om vilka krav ditt djur måste uppfylla, kontakta vederbörande myndigheter. För mer information om att resa med Stena Line, kolla på deras webbsida eller kontakt dem direkt via mail eller telefon.

Tack till mina vänner (Kasia & Arndt!) för fotona, och till Mohi för att du var en sådan gullig hundmodel!

You may also read!

BRISKET & FRIENDS

För en köttig och flirtig bbq, med en smaklig kombination av både sött och rökigt, Brisket & Friends kommer

Read More...

ALLA HJÄRTANS DAG LUNCHPROMENAD

Hundar Utan Hem anordnar en lunchpromenad på Alla hjärtans dag den 14 februari 2024 för att sprida medvetenhet och

Read More...

RESTAURANG KNUT

Restaurang Knut är en Norrländsk restaurang med en äkta smak av Norrland mitt i Stockholm. Norrland är närmare än

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu