STOCKHOLM HUNDMÄSSA 2019

In Evenemang

Stockholm Hundmässa är en stor och spännande hundutställning som arrangeras av Svenska Kennelklubben.

Under två intensiva dagar träffas tävlande och domare från jordens alla hörn och tiotusentals hundintresserade besökare. Välkommen till Stockholmsmässan 14–15 december 2019!

Under dagarna fyller Stockholmsmässan med tusentals hundar och hundvänner. Kom och se några av världens vackraste och duktigaste hundar tävla, lär dig om olika hundraser, hälsa på hundar och shoppa loss bland alla hundprylar.

Biljetter och öppettider: Förköp din entrébiljett så får du rabatt! Stockholm Hundmässa är öppen 07.00–18.30 både lördag den 14 och söndag den 15 december.

Program för Stockholm Hundmässa: Se några av världens vackraste och duktigaste hundar tävla, shoppa till dig och din hund eller hitta din nya favorit bland massor av hundraser. På Stockholm Hundmässa finns något för hela familjen!

Hundutställning – så funkar det: På Stockholm Hundmässa arrangeras en av Europas största hundutställningar. Över 300 olika hundraser bedöms i ringarna under mässhelgen och tusentals hundar deltar. Här berättar vi lite mer om hundutställningen och hur den går till.

Hundsport på mässan: På Stockholm Hundmässa 2019 kommer du som vanligt kunna titta på tävlingar i hundsport i absoluta toppklass. I år blir det tävlingar och mästerskap i freestyle, junior handling, lydnad och rallylydnad.

SKK Torg: Välkommen till SKK Torg – Svenska Kennelklubbens mötesplats på mässan. Lär dig mer om SKK, bli medlem, besök barnens SKK, bläddra i tidningen Hundsport och lyssna på spännande hundsnack!

Café Hundsnack: Lyssna på spännande hundsnack på Café Hundsnacks scen på SKK Torg. Programvärden Henrik Olsson samtalar med intressanta hundprofiler om allt från K9 Biathlon till polishundar, separationsångest och veterinärvård. Spana in årets program här!

Rasklubbstorg och rasparad: Rasklubbstorget är en riktig favorit på mässan – i år träffar du över 180 hundraser! Du kan hälsa på hundarna, se de olika rasernas typiska drag och ställa frågor till rasklubbarnas experter.

För dig som gillar jakthundar: Vilken jakthund passar dig? Hur känns det att krocka med en älg? Och hur pricksäker är du? Svaren får du på Jakthundstorget! Träffa jakthundar, testa skytte och lyssna till jakthundssnack på scenen. Jakthundstorget är en nyhet på årets hundmässa.

Uppvisningar på Hundarenan: På Hundarenan kan du titta på uppvisningar hela helgen. Nyfiken på hundsporterna agility, nosework, specialsök, mondioring eller kanske bruksgrenarna sök, spår, skydd, patrull och rapport?

För barn & unga: Vill du ta med barn till Stockholm Hundmässa? Vad roligt! I år har vi laddat Stockholm Hundmässa med massor av skoj för våra yngre besökare. Här tipsar vi om saker att se och göra för hela familjen.

Freestyle, rasparad och finalshow: I den stora finalringen i hall A kan du titta på rasparad och tävlingar i freestyle. Klockan 15.00 både lördag och söndag startar hundutställningens finaltävlingar med världspremiär för lucia som freestyle och världens största adventskalender 2019.

Shopping för dig och din hund: Du som gillar shopping och hundprylar kan verkligen gå loss på Stockholm Hundmässa. Här kryllar det av montrar med kunnig personal som säljer allt du kan tänka dig som hör hundägandet till. Över 130 företag och organisationer deltar på Stockholm Hundmässa varje år, och fyller upp hallar och gallerigångar med prylar för både hund och hundägare.

Nytt VIP-område för hunduppfödare: Alla hunduppfödare och avelsfunktionärer inom SKK-organisationen är välkomna till Uppfödar Vip. Du hittar det i hall C tillsammans med hedersprismontern och en fotohörna.

You may also read!

BRISKET & FRIENDS

För en köttig och flirtig bbq, med en smaklig kombination av både sött och rökigt, Brisket & Friends kommer

Read More...

ALLA HJÄRTANS DAG LUNCHPROMENAD

Hundar Utan Hem anordnar en lunchpromenad på Alla hjärtans dag den 14 februari 2024 för att sprida medvetenhet och

Read More...

RESTAURANG KNUT

Restaurang Knut är en Norrländsk restaurang med en äkta smak av Norrland mitt i Stockholm. Norrland är närmare än

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu