WALK FOR THE STRAYS 2014 (17 AUGUSTI)

In Evenemang

Även detta år ordnar DogRescue “walk for the strays” evenemanget igen! Alla är välkomna att promenera för en ynka 20kr för att samla in pengar till gatuhundarna och de ägda hundarna i området runt staden Giurgiu, södra Rumänien.

I januari 2015 börjar en ny lag att gälla i Rumänien som kräver vaccinering, chipmärkning och registrering av alla hundar. För många blir denna kostnad för stor och pengarna från “walk for the strays” ska bidra till att hjälpa hundägarna.

Hur genomförs “Walk For The strays”?

  1. Samla ihop en promenadgrupp  i ditt område (minst 1 person eller jättemånga – det spelar ingen roll!) och informera DogRescue via mejl på wfts2014@dogrescue.se.
  2. Kl 11.45 den 17 augusti träffas man på den plats som du bestämt är lämplig, ca 2 km promenad, och som du anger på din ortssida. Alla ger den symboliska summan 20 kr till ansvarig/dig.
  3. Man promenerar till ortsskylten eller gör en egen stor skylt som syns bra på foto och fotograferar gärna alla deltagare tillsammans med skylten – och kanske avslutar man med en fika vid målet.
  4. Efter promenaden skickar en bild till wfts2014@dogrescue.se och sätter in pengarna på 614-9066 och märker inbetalningen “wfts och ortens namn”

För mer information kika in på DogRescues websidda eller kolla på Facebook evenemanget.

Filmer från tidigare år finns här:

You may also read!

BRISKET & FRIENDS

För en köttig och flirtig bbq, med en smaklig kombination av både sött och rökigt, Brisket & Friends kommer

Read More...

ALLA HJÄRTANS DAG LUNCHPROMENAD

Hundar Utan Hem anordnar en lunchpromenad på Alla hjärtans dag den 14 februari 2024 för att sprida medvetenhet och

Read More...

RESTAURANG KNUT

Restaurang Knut är en Norrländsk restaurang med en äkta smak av Norrland mitt i Stockholm. Norrland är närmare än

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu