JULBORD MED HUNDEN

In Evenemang, I fokus

Äta julbord med hund!

Jul är tiden att spendera kvalitetstid med familjen, och tack vare några fantastiska restauranger kan alla familjemedlemmar – inklusive hunden – fira det tillsammans med lite lyx på julbordet!

Här är våra bästa tips om hundvänliga julbord.

Djurgårdsbrunn bar och restaurang

Djurgårdsbrunn Bar & Restaurang tillåter hundar. Här kan hela familjen njuta av ett julbord och ta en snaps eller deras hemkryddade glögg framför öppen eld.

Här kan man hitta ett klassiskt julbord med turordning. En gång i tiden var det den legendariska krögaren Tore Wretman som fastställde dem för att man skulle kunna njuta av smörgåsbordets fröjder på bästa sätt. Idag har Djurgårdsbrunn vidareutvecklat detta för att skapa vad dem säger är det perfekta julbordet, som har åtta vändor. På bordet finns alla traditionella julrätter såsom skinka, korvar, Janssons, sill, gravlax med dill och mycket mera.

Djurgårdsbrunn ligger på Djurgårdsbrunnsvägen 68 i Stockholm.

Mer information finns här: djurgardsbrunn.com/julbordet

djurgårdsbrunn-julbord
Djurgårdsbrunn Bar & Restaurang

Häringe Slott

Häringe Slott är hundar välkomna att äta julbord med husse och matte.

Deras lyxliga julbord dukas upp med hemkokt glögg, skinkor, korvar, köttbullar, syltor, pajer och massor av godsaker. Gottebordet fylls till bredden med bakelser, karameller, kolor och kakor. Slottet doftar jul och stämningen är magisk!

Häringe Slott ligger i Västerhaninge, ungefär 35 km från centrala Stockholm. Här kan man även övernatta efter man har njutit av julbordet – hundar är självklart också välkomna i hotellet!

Läs mer och boka bord på Häringe Slott: HaringeSlott.se/restaurang/julbord

julboard
Foto från haringeslott.se

Hemma hos Kaj

Hemma hos Kaj kan man hitta ett super mysigt julbord. Kaj använder sig av  klassiska recept och utesluter inget som det traditionella julbordet erbjuder, allt är självklart lagat från grunden med väldigt mycket kärlek.

Unikt med Hemma hos Kaj är att de efter middagen erbjuder ett dansgolv med ljud & ljus i världsklass för att skapa en kväll att minnas.

Hemma hos Kaj ligger på Hammarby Kaj 18, Stockholm. Läs mer här: www.hoskaj.com/julbord/ 

Foto från: Hemma hos Kaj

 

You may also read!

PUP-UP JULSHOP FÖR HUNDAR

Hundarnas egen julbutik på Östermalmstorg! Årets julklapp för hundar finns i pup-up shoppen som Hugo & Celine öppnar på Östermalmstorg

Read More...

STOCKHOLM HUNDMÄSSA 2019

Stockholm Hundmässa är en stor och spännande hundutställning som arrangeras av Svenska Kennelklubben. Under två intensiva dagar träffas tävlande

Read More...

HALLOWEEN PUMPOR

Kan du inte lära din hund att yla på kommando i tid för Halloween? Då kanske du kan skrämma

Read More...

One commentOn JULBORD MED HUNDEN

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu