JULBORD MED HUNDEN

In Evenemang

Äta julbord med hund!

Jul är tiden att spendera kvalitetstid med familjen, och tack vare några fantastiska restauranger kan alla familjemedlemmar – inklusive hunden – fira det tillsammans med lite lyx på julbordet!

Här är våra bästa tips om hundvänliga julbord.

Djurgårdsbrunn bar och restaurang

Djurgårdsbrunn Bar & Restaurang tillåter hundar. Här kan hela familjen njuta av ett julbord och ta en snaps eller deras hemkryddade glögg framför öppen eld.

Här kan man hitta ett klassiskt julbord med turordning. En gång i tiden var det den legendariska krögaren Tore Wretman som fastställde dem för att man skulle kunna njuta av smörgåsbordets fröjder på bästa sätt. Idag har Djurgårdsbrunn vidareutvecklat detta för att skapa vad dem säger är det perfekta julbordet, som har åtta vändor. På bordet finns alla traditionella julrätter såsom skinka, korvar, Janssons, sill, gravlax med dill och mycket mera.

Djurgårdsbrunn ligger på Djurgårdsbrunnsvägen 68 i Stockholm.

Mer information finns här: djurgardsbrunn.com/julbordet

djurgårdsbrunn-julbord
Djurgårdsbrunn Bar & Restaurang

Häringe Slott

Häringe Slott är hundar välkomna att äta julbord med husse och matte.

Deras lyxliga julbord dukas upp med hemkokt glögg, skinkor, korvar, köttbullar, syltor, pajer och massor av godsaker. Gottebordet fylls till bredden med bakelser, karameller, kolor och kakor. Slottet doftar jul och stämningen är magisk!

Häringe Slott ligger i Västerhaninge, ungefär 35 km från centrala Stockholm. Här kan man även övernatta efter man har njutit av julbordet – hundar är självklart också välkomna i hotellet!

Läs mer och boka bord på Häringe Slott: HaringeSlott.se/restaurang/julbord

julboard
Foto från haringeslott.se

Hemma hos Kaj

Hemma hos Kaj kan man hitta ett super mysigt julbord. Kaj använder sig av  klassiska recept och utesluter inget som det traditionella julbordet erbjuder, allt är självklart lagat från grunden med väldigt mycket kärlek.

Unikt med Hemma hos Kaj är att de efter middagen erbjuder ett dansgolv med ljud & ljus i världsklass för att skapa en kväll att minnas.

Hemma hos Kaj ligger på Hammarby Kaj 18, Stockholm. Läs mer här: www.hoskaj.com/julbord/ 

Foto från: Hemma hos Kaj

 

You may also read!

AGRIAS HUNDPROMENAD FÖR HEMLÖSA HUNDAR

Promenera för hemlösa hundar! Den 25:e maj bjuder Agria in till en gemensam promenad till förmån för hundar som har

Read More...

MADE x DOGGY BRUNCH

Var först med att upptäcka MADE.COMs nya husdjursmöbler! MADE.COM skapar högkvalitets designer möbler till ett rimligt pris. Allt från inredningsdetaljer

Read More...

RUN WITH YOUR DOG

RUN with your DOG bjuder dig och din fyrbenta springare till löpfest 2019! RUN with your DOG vill ge

Read More...

One commentOn JULBORD MED HUNDEN

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Why ask?

Mobile Sliding Menu