BREWDOG KUNGSHOLMEN

In Caféer, barer och restauranger

En riktigt cool bar för booze hounds, och människor.

2013 öppnade BrewDog deras första bar utanför deras hemland Skottland, och valet vart man öppna var enkelt. Det var tvunget att vara Sverige. En marknad som har brytt sig om BrewDog som ingen annan, hantverksölsrevolutionen har blivit grundläggande i livet för svenskar.

Bryggeriet kunde helt enkelt inte vänta med att slänga upp dörrarna på en BrewDog-bar i Stockholm. Så det är precis vad de gjorde. I den här brusande staden, ligger ena baren på norra sidan av Kungsholmen, ett stenkast från St Eriksplan och Fridhemsplan t-banestationer.

Hundvänliga Stockholm var på plats bara några veckor senare när de slängde dörrarna öppna för hundar – och vilken fest det var! Det dröjde inte så länge tills de öppnade en till BrewDog Bar på Södermalm och nu kan hundägare känner sig hemma i båda barerna.

BrewDog Kungsholmen är inte bara för hundägare det är hop-flecked, full-throttle-alternativet för alla ölälskare. Här kan man slappna av och njuta av det bästa urvalet hantverksöl i staden. De serverar också kickassmat såsom bacon burger “Don’t go bacon my heart”, cheeseburger “Sweet baby cheesus” eller deras vegetarisk och djurfri burgare: “Bitch, Peas” och “Hello, my name is vegan”.

Gå dit.

BrewDog

OBS! BrewDog Stockholm är inte öppen bara för hundar, utan också för människor 😉

BrewDog Södermalm ligger på Ringvägen 149b.
BrewDog Kungsholmen ligger på Sankt Eriksgatan 56.

You may also read!

BRISKET & FRIENDS

För en köttig och flirtig bbq, med en smaklig kombination av både sött och rökigt, Brisket & Friends kommer

Read More...

ALLA HJÄRTANS DAG LUNCHPROMENAD

Hundar Utan Hem anordnar en lunchpromenad på Alla hjärtans dag den 14 februari 2024 för att sprida medvetenhet och

Read More...

RESTAURANG KNUT

Restaurang Knut är en Norrländsk restaurang med en äkta smak av Norrland mitt i Stockholm. Norrland är närmare än

Read More...

2 commentsOn BREWDOG KUNGSHOLMEN

 • Hej!

  Kul at ni gillar BrewDOg och att vi ska öppna bar i Stockholm, jag älskar hundar men har tyvärr inte tid med en egen. Jag vill bara poängtera att även om vi älskar hundar så kommer vi naturligtvis att, för både gästers och hundarnas skull, att behöva begränsa hundnärvaron då det är en barmiljö som vi kommer att vistas i och det finns lite olika regler och annat som måste respekteras.
  På kvällar liknande när det är mycket folk så är det såklart inte lämpligt med hundnärvaro, men kika gärna in med en jycke en tidig lördag på en IPA eller två innan anstormningen av ölnördar!

  MVH

  Magnus

  • Tack Magnus! Jag tror hundägare inte vill ha sina hundar i en stökig pubmijljö när BrewDog är fullt med glada gäster! Men det är superbra att möjligheten finns att ta en öl med hunden när puben är lungare än en lördag kväll till exempel. Tack!!! Vi ser fram emot öppningen 😀

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu