FLYGA PRIVAT JET MED HUNDEN

In Resa

Nu kan du boka din semester resa och ta med dig hunden i eget privatflyg. Så här semestrar du med din hund i privatflyg.

Utrikesgruppen erbjuder sedan tidigare privatflyg resor till alla destinationer i hela världen. Du reser på det absolut bekvämaste sättet. Det är flexibelt och du väljer hur och när du vill resa. Några fördelar med privatjet är att du får flygplanet helt för dig själv.

För att kunna boka en resa med hunden skickar resenären enkelt en bokningsförfrågan på webbplatsen. Kunden lämnar uppgifter om resan, exempelvis: Avreseort, destination och resedatum samt antalet personer och hundar som ska följa med på resan. Det går snabbt och enkelt att boka privatflyg. Efter bokningsförfrågan skickas ett prisförslag tillbaka som matchar kundens förfrågan. Därefter är det bara att packa väskan och resa till den valda destinationen med hunden.

Det finns en växande efterfrågan på resor med privatflyg och många resenärer vill ta med sig sina hundar på semesterresan. Många operatörer välkomnar redan hundar ombord på deras flygplan. Genom det fortsatta engagemanget att erbjuda privata flygresor ska Utrikesgruppen ytterligare stärka främjandet inom denna områdessatsning för turistnäringen. Detta ska ge fler svenskar möjligheten att semestra med sina hundar till valfri destination i världen med privatflyg.

Flyga med hund – välj ditt flygplan

Resenärer kan välja olika flygplanskategorier, vilka också har olika priser. En del är lite billigare men fortfarande riktigt bekväma eller välj en dyrare flygplanskategori som ger extra av allt. Vissa typer av flyg kan bli kostnadseffektiva kontra andra dyrare flyg om det är en grupp resenärer som ska resa. Exempelvis ett företag eller en hel familj som ska ta med sig hunden på sin semester eller företagsresa.

Så bokar du privatflyg till dig och din hund

  1. Klicka dig vidare till flygbokningen här.
  2. Välj flygplanskategori
  3. Ange uppgifter om resan
  4. Välj hund och vikt

Efter din förfrågan får du snabbt och enkelt ett prisförslag skickad till din e-postadress. När du tackar ja till prisförslaget kan du påbörja resan. Välj Utrikesgruppen när du ska semestra med din hund!

You may also read!

BRISKET & FRIENDS

För en köttig och flirtig bbq, med en smaklig kombination av både sött och rökigt, Brisket & Friends kommer

Read More...

ALLA HJÄRTANS DAG LUNCHPROMENAD

Hundar Utan Hem anordnar en lunchpromenad på Alla hjärtans dag den 14 februari 2024 för att sprida medvetenhet och

Read More...

RESTAURANG KNUT

Restaurang Knut är en Norrländsk restaurang med en äkta smak av Norrland mitt i Stockholm. Norrland är närmare än

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu